Zabava

Iris Mulej v objemu 'nagca'

Mojca Vakselj
13. 3. 2013, 11.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Manekenka Iris Mulej se rada stisne k postavnim fantom in navadno se v tej vlogi znajde njen fant, fotograf Črt Slavec, pred dnevi pa je na Facebooku objavila fotografije, na katerih je v objemu skrivnostnih lepotcev. Kaj na to pravi Črt?

Facebook
Iris se je stiskala k postavnemu plesalcu.

Nekdanja mis in uspešna podjetnica Iris Mulej, ima rada postavne fante, seveda, saj jo skozi življenje spremlja visokorasli fotograf Črt Slavec, a še vedno se ne brani tudi objema ostalih lepotcev. Zato je izkoristila priložnost in se  skrila v objem postavnih ameriških striptizerjev The Chippendales, ki se radi vračajo pred slovensko občinstvo. Iris ni uživala le ob njihovem nastopu, ampak  se jim je pridružila tudi v zaodrju, kjer je trenutke z lepotci ujela v fotografski objektiv. »Chippendales ... Mmmmm,« je napisala pod fotografije, ki bi marsikaterega moškega pahnile v brezno ljubosumja. A njenega Črta ne!

Iris Mulej svojega Črta ne bi zamenjala za ameriškega 'nagca'.

Striperji ne pijejo

»Črt ni bil ljubosumen na plesalce, saj je boljši in višji od njih,« nam je zaupala Iris in dodala, da so sicer 'ameriški nagci' prijazni in simpatični. »Njihovo delo je skrb za to, da so lepi in zdravi. Zato tudi ne pijejo alkohola, na zabavi pa sta jih ves čas opazovali njuni menedžerki,« je razložila Mulejeva in priznala, da si je izmenjala kontakte z enim od njih, da ji bodo lahko sporočili, ko se bodo naslednjič ustavili v slovenski prestolnici.

Ne pleše, a dobro kuha

Njen Črt je konkurenco sprejelal s humorjem in na Facebooku objavil fotografijo, na kateri ustvarja v kuhinji. Podpisal jo je s komentarjem, da morda ni Chippendale, a vseeno zelo dobro kuha. »Oba kuhava. Doma dokaj zdravo, a sicer imava oba rada tudi hitro hrano, piškote in čokolado. Je pa res, da se trudiva jesti čim manj predelane hrane,« nam je razložila manekenka in dodala še, da je začela spet trenirati, saj si je zdaj vzela leto pavze. »Zdaj me tudi Črt malo priganja. Sicer imava oba dobre gene in sva suha, tudi če ne telovadiva, a moti me, ker izgublja mišični tonus,« je za konec še dodala Iris.

Facebook
Manekenka je uživala v družbi postavnih Američanov.