Zvezde

Je Nataša Pirc Musar zapustila svojega moža?

L.Ž. / Lady
25. 2. 2015, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vse kaže, da se donedavni informacijski pooblaščenki in nekdanji televizijski voditeljici Nataši Pirc Musar obeta še eno naporno in preizkušenj polno leto. Lani se je borila z mlini na veter, ko je želela postati generalna direktorica RTV Slovenija, a je postala zgolj nesojena generalica, letos pa bo verjetno bolj na tapeti njeno zasebno življenje.

Alenka Žavbi

Na dan so prišle govorice, da je Nataša zapustila svojega moža Aleša Musarja in se odselila. Zakaj naj bi se odločila za tak korak, nikomur ni povsem jasno. Z Alešem nista nikoli veljala za kakšen noro zaljubljen evforičen par, njuna zveza je temeljila bolj na razumnem prijateljstvu, zato je veljalo prepričanje, da bosta skupaj ostala za vedno.

Kljub temu je zaokrožilo, da naj bi se Nataša iz družinske hiše v Radomljah izselila že na začetku letošnjega leta in si začasno bivališče našla pri prijateljici v Ljubljani. Nepričakovana poteza naj bi bila povezana predvsem z njenim razočaranjem na poslovnem področju in z iskanjem identitete, ki naj bi bila pri Nataši, čeprav je na začetku letošnjega leta odprla samostojno odvetniško pisarno, močno načeta.

Pa govorice sploh držijo?

Nataša vse skupaj odločno zanika. Pravi, da si z Alešem delita streho nad glavo že več kot 15 let in da tudi v prihodnje ne razmišlja o drugačnem življenju. Mož naj bi ji še vedno stal ob strani v vseh težkih trenutkih in menda nič ne kaže, da bi se tega naveličal. Je pa malo v jezi nekdanja informacijska pooblaščenka zagotovila, da bo raziskala, od kod izvirajo pritlehne govorice o njenem zasebnem življenju. Ji bo uspelo razkrinkati domnevnega vsevedneža?