Zvezde

Se Lidija Hren res vrača?

L.Ž.
19. 2. 2015, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ko je Ljerka Bizilj prevzemala položaj direktorice Televizije Slovenija, je napovedovala prevetritev in osvežitev vseh uredništev. Ker je ogledalo vsake resne televizije informativni program, se je dela za začetek seveda lotila tam, in ker je njihova paradna oddaja še vedno televizijski Dnevnik, se spremembe najprej obetajo njim.

Arhiv Lady

Slišati je, da bi za začetek radi okrepili voditeljske vrste Dnevnika. Zato se je nova direktorica s svojo ekipo že lotila iskanja obrazov, ki bi znali pritegniti gledalce. Med prvimi naj bi Ljerkino povabilo dobila ena najbolj preizkušenih televizijk Lidija Hren, ki je pred davnimi leti že bila voditeljica Dnevnika, zatem pa je vrsto let vodila tedensko pogovorno oddajo Tarča.

Ali se bo svetlolaska, ki velja za najskrivnostnejšo damo Televizije Slovenija, kadar pogovor nanese na leta, vrnila na voditeljski stolček Dnevnika, še ni jasno. Lidija je verjetno dovolj izkušena, da si bo za tako pomemben korak vzela dovolj časa za razmislek in se na koncu pametno odločila.