Vreme

Lep zimski dan bo, v plusu!

T.C.
4. 1. 2015, 07.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Danes bo pretežno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Arhiv Svet24
V četrtek se bo od zahoda pooblačilo. Zapihal bo jugozahodnik.

Jasno bo, predvsem v zgornjem Posočju, pod Karavankami in v severovzhodni Sloveniji pa bo pihal okrepljen severni do severozahodni veter, na Primorskem popoldne šibka burja. Čez dan bodo temperature nad ničlo, od 3 do 8, na Primorskem do 12 stopinj Celzija. Ponoči bodo v notranjosti Slovenije ob spremenljivi oblačnosti možne krajevne snežne plohe.

Jutri bo pretežno jasno, več oblačnosti bo popoldne v vzhodni Sloveniji. Predvsem na Štajerskem in v Prekmurju bo še pihal severozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 1, najvišje dnevne od 2 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija

V torek bo pretežno jasno, v sredo pa se bo predvsem v zahodni in delu osrednje Slovenije pooblačilo. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla.

Vremenski vpliv bo v nedeljo sprva ugoden, popoldne in v noči na ponedeljek bodo občutljivi ljudje imeli z vremenom povezane težave, tudi nekateri bolezenski znaki se bodo okrepilo. Priporočamo večjo previdnost ter dosledno upoštevanje predpisanih diet in odmerkov zdravil.