Hollywood

Stallone prisilil 16-letnico v spolne odnose s stražarjem

U.K.
17. 11. 2017, 12.36
Posodobljeno: 17. 11. 2017, 12.36
Deli članek:

Domnevna žrtev je povedala, da se je posilstvo zgodilo sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja. Slavni igralec to seveda zanika.

Reuters
Stallone se je v osemdesetih večkrat znašel v središču spolnih škandalov.

V zanke spolnih škandalov se je ujel še en Hollywoodski zvezdnik. Tokrat je na tapeti Sylvester Stallone, ki ga poznamo iz filmov Rambo, Rocky, Plačanci in številnih drugih filmov. Zvezdnik akcijskih filmov naj bi po obtožbah žrtve, sredi osemdesetih v hotelu spolno napadel takrat 16-letno dekle in jo prisilil v trojček s svojim osebnim stražarjem. Po spolnem odnosu naj bi ji tako Stallone kot stražar zabičala, da naj bo tiho. Vendar naj bi dekle takrat vseeno prijavila posilstvo in o tem naj bi obstajalo celo policijsko poročilo.

Odgovori odvetnikov

Stalloneovi odvetniki so takoj zanikali zgodbo ženske in obstoj policijskega poročila. »Do tega trenutka sploh nihče ni slišal ničesar o tem. In lahko dokažemo, da glede tega policisti gospoda Stallonea niso nikoli kontaktirali. Zgodba je smešna in lažniva,« je sporočil njegov predstavnik za medije.

Poročilo

Vendar pa so ameriški mediji v četrtek dejansko izkopali policijsko poročilo, ki ga je vložila anonimna mladoletnica. V poročilu piše, da sta Sylvester Stallone in njegov telesni stražar Michael de Luca prisilila dekle, ki naj bi takrat bilo staro 16 let, v spolne odnose. Domnevno posilstvo naj bi se zgodilo 26. julija 1986. Igralec, ki ej bil takrat star 40 let, naj bi imel spolne odnose z dekletom, nato pa je povabil še telesnega stražarja, da se jima je pridružil. Dekle naj bi trojčka zavrnilo, a je bila preveč prestrašena, da bi se dejansko uprla. Po dogodku naj bi ji Stallone dejal, da sta oba poročena moška in da naj o vsem skupaj molči, če ne ji bosta zdrobila glavo.

Facebook
Stallone in de Luca naj bi bila tudi zelo dobra prijatelja.

Domnevno posilstvo

Najstnica naj bi se nato odločila, da s tožbo proti slavnemu zvezdniku ne nadaljuje, ker je bila ponižana in prestrašena. Vse skupaj naj bi se zgodilo v hotelu Las Vegas Hilton, kjer so zaradi stanja dekleta tudi poklicali policijo. V bližini hotela je sicer Stallone snemal film Over the Top. Žrtev je povedala, da jo je igralcu predstavil soigralec David Mendenhall, ki je v filmu igral njegovega sina. Dva dni kasneje je na igralca ponovno naletela in ga prosila za avtogram. Stallone naj bi jo takrat vprašal koliko je stara in ko je izvedel, da je 16 (legalna doba za privoljenje v Las Vegasu), jo je nato povabil v svojo sobo. Vabilu se je odzvala, a šele naslednji dan, ko je po njo prišel de Luca. Stražarju je povedala, da ji je Stallone všeč in da bi se z veseljem dobila z njim. V hotelski sobi je takoj odšla z igralcem v posteljo, nato pa je Stallone poklical še de Luco. De Luca naj bi jo nato prisilil v oralni seks, nato pa naj bi isto storil še igralec.