Poimenovala jih je »mini satani«

VIDEO: Medicinski sestri objavljali posnetke izživljanja nad novorojenčki

R.T.
19. 9. 2017, 18.40
Deli članek:

Javnost je naravnost šokirana nad početjem dveh uslužbenk v bolnišnici, ki sta se radi »pozabavali« z dojenčki in ki sta posnetke nato objavljali na facebooku in snapchatu.

Facebook
Tega ne bosta več počeli.

V bolnišnici v Jacksonvilleu so nemudoma ukrepali. Potem, ko so se včeraj prek spleta razširili zaskrbljujoči posnetki dveh medicinskih sester, kako se izživljata nad novorojenčki, sta obe »zabavljački« že danes ostali brez dela.

Ena od objav je bila še posebej grozljiva. Tako se je ena od sester fotografirala, ko je novorojenčku kazala sredinec, pod fotografijo pa je zapisala: »Kaj si trenutno mislim o teh mini satanih.« Lahkomiselni sestri, če se izrazimo milo, sta posneli tudi videoposnetek, na katerem sta »uprizorili«, kako dojenček pleše na rap glasbo. Seveda sta morali pri tem njegove majhne rokice premikati sami.

Zadevna bolnišnica je v zvezi z incidentom na facebooku objavila izjavo za javnost, v kateri so izrazili ogorčenje na dejanji. »To je nezaslišano, nesprejemljivo, popolnoma nestrokovno in tega ne moremo tolerirati,« so zapisali ter dodali, da so obe ženski že identificirali.