Svet

Avstrijec imel 4 žene, 7 zaročenk in 5 ljubimk

B.K.
28. 10. 2014, 12.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Avstrijska policija je aretirala lokalnega žigola, ki je bil poročen s štirimi različnimi ženskami, sedem jih je zaročil, v zvezi pa je bil še s petimi.

Sonko Tijan se je ujel v past, po tem, ko sta dve izmed njegovih štirih žen ugotovili, da sta poročeni z istim človekom. Zapeljivec je pobiral ženske po vsej državi in jih izkoriščal za streho nad glavo ter za denar.

Njegova zgodba se je končala kmalu za tem, ko je njegovo nova in sveže noseča žena na facebooku našla žensko, ki je imela enak priimek in sumljivo podobnega moža. Nato sta se sestali in kmalu ugotovili, da sta poročeni z istim človekom. Ko sta ga soočili z resnico je pobegnil, zato sta ga prijavili na policijo.

Ta je kasneje razkrila celotno romantično mrežo, ki jo je spletel Tijan in je vključevala kar 16 različnih žensk, ki so vse verjele, da so v ekskluzivnem razmerju z njim.

Najmlajša od njegovih žensk je imela 22 let, najstarejša 44. Ima štiri otroke z različnimi ženskami, dve od njegovih deklet pa sta še noseči.

V past se je sicer ujel, ker so policisti začeli sodelovati z mlado punco, s katero si je že nekaj časa dopisoval in jo prosil za denar. Aretirali so ga na dunajskem letališču.

Tijan je poleg poligamije obtožen tudi goljufije.