Svet

Medved bi ga ubil, če se ne bi oglasil Justin Bieber

J.P.
5. 8. 2014, 15.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Justin Bieber resda ima več milijonov oboževalcev po celem svetu, a na srečo enega ruskega ribiča medvedje mednje gotovo ne spadajo. Igor Vorozhbitsyn bi skoraj kruto smrt storil pod šapami jeznega medveda, ko mu je zazvonil telefon z melodijo eno od Bieberjevih skladb.

42-letnik je na medveda naletel med pohodom proti enemu od svojih najljubših mest za ribarjenje v severni Rusiji. Igor je bil prepričan, da bo umrl, a mu je na pomoč priskočil Justin Bieber s svojo skladbo. Ko ga je medved zaslišal, je za trenutek obstal, nato pa pobral šila in kopita in jo ucvrl v zavetje bližnjega gozda. Igorja so rešili drugi ribiči, potem ko je poklical na pomoč.

Melodijo mu je na telefon naložila vnukinja. 

Medved mu je hudo poškodoval glavo in trup, Igor pa je pozneje povedal: »Parkiral sem svoj avto in se opravil proti vodi, ko me je nekaj z veliko silo udarilo po hrbtu. Kar naenkrat je bil na meni velikanski medved. Nisem mogel verjeti, kakšno srečo imam, da je telefon zazvonil, medved pa pobegnil.« Še bolj kot Bieberju pa se ima za preživetje zahvaliti svoji vnukinji, ki mu je v šali melodijo naložila na telefon. 

Spodaj lahko prisluhnite pesmi, ki je medvedu nagnala strah v kosti.