NAGRAJENCI

Podarili smo najtoplejšo božičnico v državi

S.R.
24. 12. 2017, 16.39
Posodobljeno: 24. 12. 2017, 16.41
Deli članek:

Dragi bralci, za nami je ves teden božičnega obdarovanja. Petim srečnežem, ki ste na straneh našega časopisa našli Božička, smo podelili vsakemu po tono Petrolovih Forest Premium peletov.

Odziv na nagradno igro, v kateri smo med naše bralce skupno razdelili kar pet ton Petrolovih Forest Premium peletov, je bil neverjeten. Prejeli smo ogromno število elektronskih sporočil in toliko telefonskih klicev, da so naše linije skoraj pregorele. Želja po najtoplejši božičnici v državi je bila očitno izjemno močna.

NAGRAJENCI SO ...

Vsak dan smo enemu izmed naših bralcev, ki so pravilno odgovorili, na kateri strani se skriva Božiček z vrečo Petrolovih Forest Premium peletov in so svoj odgovor sporočili bodisi po telefonu ali na elektronski naslov, podelili kar tono tega odličnega goriva. Srečne izžrebance smo sicer sporočali vsak dan sproti, a jih bomo kljub temu omenili še enkrat. Petrolove Forest Premium pelete prejmejo Matko Zupanc iz Velike Pirešice, Milan Jeraj iz Vrhnike, Anton Kajbič iz Tržiča, Biljana Bokalj iz Trbovelj in Ljubica Žgank iz Šempetra. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo čim toplejše praznike.