Slovenija

V manj kot minuti!

Oglasno sporočilo
6. 10. 2017, 13.30
Posodobljeno: 6. 10. 2017, 14.29
Deli članek:

Da znamo gumo menjati tako ženske kot tudi moški, vemo vsi. Da pa je to možno v manj kot eni minuti, pa je postalo jasno konec septembra v ljubljanskem parku Tivoli.

V hitri menjavi pnevmatik »Tyre Challenge« je zmagal Andraž Homar, ki je gumo v superfinalu zamenjal v samo 43 sekundah in 34 stotinkah. S svojo prepričljivo zmago si je prislužil set popolnoma novih zimskih gum po lastni izbiri iz spletne trgovine gume-direkt.com.

Nesporni zmagovalec Andraž Homar.

Andraž je že devet let avtomehanik in gume menja zelo pogosto, tako da je imel pred tekmovanjem vaje več kot dovolj. Med ostalimi tekmovalci avtomehanikov ni bilo, sami amaterski vulkanizerji, vendar so se vsi športno borili do konca in kar je še pomembnejše, potem ko so izpadli iz nadaljnjega tekmovanja, tudi vzpodbujali in bodrili finaliste na poti do zmage. 

V sklopu tekmovanja se je v Tivoliju odvijal tudi spremljevalni program namenjen družinam. Obiskovalci dogodka smo tako lahko streljali na poseben nogometni gol in si prislužili praktične nagrade, najmlajši obiskovalci dogodka pa so svojo kreativnost lahko izrazili kar na avtomobilih. To jim je omogočila KIA, ki je posebej za to priložnost posodila Kia cee'd, opremljen s posebno podlago za risanje in pisanje.