Slovenija

Drugačen študij za drugačne študente

Oglasno sporočilo
11. 9. 2017, 08.53
Deli članek:

Online študij je popolnoma enakovreden način študija klasičnemu študiju, namenjen je vsem zaposlenim, ki zaradi vseh ostalih obveznostih težko organizirate svoj čas še za popoldanska predavanja. Omogoča vam večjo mobilnost, ekonomičnost in najpomembnejše - prilagodljivost vašemu načinu življenja in vsakodnevnim obveznostnim. Vendar je motivacija za študij še zmeraj odvisna od vas samih, online študij je namreč zelo aktiven študij, kjer opravljate praktične individualne in timske naloge vsak teden in potrebno jih je oddati v točno določenih rokih.

Vodilna online fakulteta in edina z mednarodno akreditacijo online študija v jugovzhodni Evropi je DOBA Fakulteta

DOBA izvaja online študij že 17 let, njihov rezultat je več kot 3.200 uspešnih in zadovoljnih diplomantov. Je edini mednarodno akreditiran online študij v jugovzhodni Evropi. Edini s celostno podporo med študijem – online mentorji, profesorji, vodje programov in tehnična podpora so vam na voljo na vsakem koraku vašega študija. In edini s profesorji praktiki, ki ne predavajo teorije, ampak vas vodijo skozi praktične naloge in tako do znanj in veščin, ki jih lahko takoj uporabite na delovnem mestu.

Vas skrbi diploma? Zaradi enakovrednosti online študija s klasičnim načinom študija, na vaši diplomi ne bo pisalo, da ste študirali online.

Vsako leto večja izbira online programov na DOBA Fakulteti

Online dodiplomski programi

Online magistrski programi

Jih želite bolje spoznati?