Zanimivosti

Razkrivamo, kako lahko prihranite z vsakim nakupom!

Oglasno sporočilo
11. 9. 2017, 08.47
Posodobljeno: 15. 9. 2017, 13.10
Deli članek:

Ne glede na to, ali kupujemo nov televizor, telefon ali pomivalni stroj, je vedno ista zgodba … Večina naših nakupov se prične z razmišljanjem, kako dobiti kar največ za svoj denar.

K sreči obstajajo spletna orodja, ki nam pomagajo pri naših nakupih, vse od raziskovanja izdelka do dejanskega nakupa. Najboljše takšno orodje je Ceneje.si, največji slovenski primerjalnik izdelkov in ponudb spletnih trgovin, kjer brskate med več kot milijon izdelki, 400 trgovinami in skoraj 8000 blagovnimi znamkami.

Uporaba platforme Ceneje.si vam bo poleg prihranka časa, ki bi ga porabili za brskanje po Googlu in stoterih spletnih trgovinah, pomagala privarčevati tudi denar. Pripravili smo nekaj nasvetov, kako se boste po vsakem spletnem nakupu zadovoljno potrepljali po rami. 

Zamislite si največji shopping center in ga preselite na splet – dobrodošli na ceneje.si

Ne, Ceneje.si ni spletna trgovina, čeprav se na prvi pogled tako zdi. Je spletni shopping center oz. spletno nakupovalno središče, na katerem različne spletne trgovine prikazujejo svoje ponudbe, vi pa jih lahko na enem mestu pregledate in primerjate.

Portal omogoča enostavno, hitro in pregledno iskanje produktov v 12 glavnih kategorijah, znotraj katerih lahko brskate po podkategorijah izdelkov, ki so nekakšne virtualne prodajne police.

»Na telefonu, tablici ali računalniku – enostavni, hitri in pregledni spletni nakupi se začnejo na Ceneje.si.«

Vse izdelke znotraj posamezne kategorije izdelkov lahko razporedite glede na njihove lastnosti, priljubljenosti ali ceni.

Portal je popolnoma prilagojen vsem napravam, tako da lahko vse informacije o izdelkih dobite hitro in enostavno tudi na telefonu ali tablici.

Prvi korak nakupa na spletu se začne na vstopni strani Ceneje.si

Interaktivna vstopna stran omogoča hiter pregled najbolj aktualnih izdelkov, ki se menjajo glede na trenutno sezono. Za tiste, ki še raziskujete za svoj nakup, boste na vstopni strani našli 12 glavnih kategorij z izdelki skupaj z vodiči in nasveti za najboljši nakup, za tiste, ki pa že veste, kaj želite kupiti, uporabite pameten iskalnik, ki vas bo v nekaj korakih pripeljal do najboljše ponudbe in njihove spletne trgovine. Ceneje.si vam torej pomaga v obeh primerih: če že veste, kaj kupiti in vas vodi do najboljše ponudbe, ali pa vam pomaga najti tisto, kar potrebujete.

»Vstopna stran Ceneje.si je začetna točka vseh pametnih nakupov. Sezonske ponudbe izdelkov, natančni vodiči za nakupovanje, zanesljive trgovine … že izkoriščate te informacije za svoje nakupe?«

Sezonska ponudba izdelkov je vedno polna nasvetov in vodičev za nakupe. Tako lahko poleti preverite nove kolekcije kopalk, najdete nasvete za nakup novega LED televizorja ali prenosnega računalnika. Na vstopni strani najdete tudi najzanimivejše aktualne kataloge in letake večjih supermarketov, veleblagovnic in blagovnih znamk.

Najzahtevnejšim šopoholikom Ceneje.si omogoča tudi pregledovanje po blagovnih znamkah in zanesljivih trgovcih. Vse, kar morate narediti je, da na vstopni strani kliknete na določeno blagovno znamko ali izberete svojo najljubšo trgovino in preverite njihovo ponudbo.

V 3 korakih do najboljše ponudbe

Pri uporabi portala Ceneje.si boste prihranili čas za primerjanje ponudb in tudi denar pri dejanskem nakupu, za vas pa smo zbrali še 3 funkcionalnosti, s katerimi boste postali zares pameten kupec:
- Primerjajte produkte, ki so vam najbolj všeč – primerjajte izdelke glede na njihove lastnosti in izberite tiste, ki bodo najbolje zadostili vašim željam;
- Dodajte izdelke v seznam – zberite izdelke, ki vas zanimajo, v šoping seznam, kjer jih lahko preprosto primerjate in o njih povprašate na forumu;
- Naročite se na obvestilo o ceni – izberite želeni izdelek, vpišite ceno, ki ste jo pripravljeni plačati, in Ceneje.si vas bo obvestil po elektronski pošti, ko se bo cena izdelka približala vašim željam oz. pričakovanjem;

Namestite si razširitev za brskalnik »1-2-3 Nakup«

Če za raziskovanje po spletu uporabljaš brskalnik Google Chrome, potem te bo ta razširitev zagotovo razveselila. Brezplačna namestitev vtičnika (plugina) ti še skrajša čas iskanja po spletnih trgovinah, saj lahko izdelke sproti med iskanjem vidiš kar na Googlu; na priročnem mestu na desni strani rezultatov ti prikažemo najboljše ponudbe slovenskih trgovcev; do nakupa te nato ločita samo še 2 klika.

Preverite ponudbo aktualnih katalogov v vsakem trenutku

Na Ceneje.si lahko v vsakem trenutku prelistate vse aktualne kataloge in letake supermarketov, veleblagovnic in blagovnih znamk.

»Najnovejša kolekcija bele tehnike priljubljenih proizvajalcev ali aktualni katalog največjega trgovca – končno vse na enem mestu.«

Na strani katalogi.ceneje.si ne samo, da lahko pregledujete kataloge, prav tako podstran omogoča iskanje s pomočjo hitrega iskalnika, ki bo za vas našel vse kataloge z izbranim izdelkom.
Poleg prihranka časa, živcev in denarja poskrbite še za okolje, saj na tak način zmanjšamo število papirnatih katalogov, vse informacije pa so na volj v vsakem trenutku. Super, kajne?

Tudi Sašo zna pametno kupovati, poglejte v videu:


Interaktivna vstopna stran, hiter in pregleden iskalnik, nasveti in vodiči za kupovanje najrazličnejših produktov, cel kup funkcionalnosti za hiter izbor najugodnejših ponudb in več kot 400 trgovcev na enem mestu – več kot dovolj razlogov, da Ceneje.si postane vaša Prva misel pred nakupom.