MEDIA BAR

Brezplačno do revije ali časopisa

sr
2. 4. 2017, 15.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pridite na pijačo, odidite z izdajo časopisa Novice Svet24. Ali druge revije ali časopisa po vaši izbiri. Tak je koncept verige gostinskih lokalov Media Bar, ki jih boste zapustili osveženi in informirani.

Primož Lavre
Ponudba revij in časopisov ob kavi ali pivu je naletela na dober odziv strank, ki se tako spodbujene rade vračajo v lokale.
Pozor, prihajajo!
V bližnji prihodnosti se bo veriga razširila s Trafiko Rondo v Senožetih, picerijo in kavarno Pr' Veseljak v Radečah in še eno lokacijo v Ljubljani, Trafikafejem na Cigaletovi v središču prestolnice.

Prebiranje časnika ob srkanju pijače v najljubšem lokalu je obred, ki ga niso izkoreninili niti pametni telefoni niti tablice. Najdeš mirno mizo, naročiš pijačo in se zatopiš v branje časopisa Novice Svet24, ki ga ponuja lokal. Listaš in srkaš, pa nato naročiš še eno pijačo zase in morda za znanca, ki je ravno vstopil v lokal. Pa nato še eno rundo in pijačo za znanko, ki se vama je medtem pridružila. Časnik ste za ta čas morda odložili, a niste pozabili nanj. Ko pride čas za odhod, plačate in lokal zapustite okrepčani s pijačo in druženjem, povrhu pa s časopisom pod pazduho. Ne, niste ga »sunili«. S pridnim naročanjem pijač ste za nagrado dobili našo revijo. 

Media Bar v Sloveniji prinaša nov način distribucije časnikov. Rastoče število lokalov v več slovenskih mestih in trgovskih centrih obiskovalcem ob pijači kot darilo ponuja aktualno izdajo časopisa Novice Svet24 ali katere druge od številnih revij ali dnevnih časopisov založnika Media24. Gost ob nakupu poljubne pijače z računom dobi tudi določeno število točk. Te lahko unovči in zanje dobi revijo ali časopis po lastnem izboru. Sistem je preprost, ena točka je vredna en evro, za vsak primer pa je za pojasnila o sistemu točkovanja na voljo tudi ustrežljivo osebje. Točke vam sicer prinese le nakup pijače, ponudba ne velja za nakup hrane ali tobačnih izdelkov.

Vrsta priljubljenih revij

Media24 ima pod svojim okriljem pester nabor tiskanih medijev, med njimi tudi nekatere najbolj priljubljene revije in časopisi v Sloveniji. Ob Novicah Svet24 so tu še EkipaSN, Zvezde, Zarja, Vklop, Avenija, Maja, Bodi zdrava, Ženska, Zeleni raj, Slikovne križanke, Salomonov ugankar, Dolenjski list in številni drugi mediji. Ena točka gostu recimo prinese ali Novice Svet24 ali EkipoSN ali revijo Moj svet. Za dve točki lahko za darilo izberete Zvezde, Vklop, Dolenjski list in še nekaj drugih revij. Za revijo Zarja potrebujete tri točke, enako za Salomonov ugankar. Preostale revije z Avenijo in Žensko na čelu lahko dobite za štiri točke. 

Atraktivne lokacije

Trenutno je v verigo Media Bar vključenih šest lokalov v Ljubljani, na Dolenjskem in Gorenjskem. Goste s pijačo in informacijami že zalagajo Salomon Cafe v Cityparku v Ljubljani, Kavarna K8 v Sparu v ljubljanski Šiški, Trafika Brežice, Trafika Šentjernej, Time Out Cafe v novomeški Qlandii in Cafe Boutique v Qlandii v Kranju.