Slovenija

Policisti naj bi prijeli vlomilca k ministru za obrambo Vebru

STA/J.P.
27. 10. 2014, 17.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ljubljanski kriminalisti so pred dnevi odvzeli prostost moškemu iz okolice Kočevja, ki ga sumijo, da je 30. septembra v večernem času vlomil v stanovanjsko hišo na območju Kočevja. Po neuradnih informacijah spletnega Dnevnika naj bi šlo za vlom v domovanje ministra za obrambo Janka Vebra.

flickr

Kriminalisti kriminalistične policije Ljubljana so 15. oktobra odvzeli prostost 28-letnemu moškemu iz okolice Kočevja, ki je utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja velike tatvine. Osumljeni je, skupaj s še neznanim storilcem 30. septembra v večernem času vlomil v stanovanjsko hišo na območju Kočevja, od koder je odtujil denar in lastnika oškodoval za nekaj sto evrov, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Osumljeni je, skupaj s še neznanim storilcem 30. septembra v večernem času vlomil v stanovanjsko hišo na območju Kočevja, od koder je odtujil denar in lastnika oškodoval za nekaj sto evrov.

Dodali so, da so na podlagi kriminalistične preiskave ugotovili identiteto osumljenca, ki je bil 17. oktobra priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku, ta pa mu je odredil pripor. "Osumljeni je bil v preteklosti že pravnomočno obsojen za premoženjska kazniva dejanja," so na PU Ljubljana še zapisali v sporočilu za medije. Odgovora na vprašanje, ali gre v konkretnem primeru za vlom v hišo ministra za obrambo, pa niso želeli razkriti.