Slovenija

Najbolj usodna ženska je Ana Lukner

SVET24 / Foto: Alesh Maatko
8. 11. 2013, 00.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Pa jo imamo! Najbolj usodno Slovenko! Revija EVA je namreč letos izbirala že deseto usodno žensko, ki je zaznamovala naš prostor s svojo karizmo, dosežki, neustrašnostjo, svojim značajem in nastopom. Naslov si je priborila Ana Lukner, dobrotnica, ki je Slovence prebudila iz apatičnosti.

Alesh Maatko

Letošnji izbor za Femme fatale je potekal pod pokroviteljstvom vodilne slovenske kozmetične hiše, Kozmetike Afrodita, za naslov fatalke leta 2013 pa se je potegovalo devet Slovenk, ki so zaznamovale slovenski proctor. Za svojo favoritko pa so bralci lahko glasovali preko SMS glasov in dopisnic, v konkurenci igralk Viktorije Bencik Emeršič, Alide Bevk in Ajde Smrekar, novinark Jelene Aščić, Jerce Zajc in Jane Morelj ter uspešnih poslovnih žensk Eve Aljančič, Milene Kalacun in Ane Lukner, je naslov najbolj usodne pripadel slednji. Ana, ki je prejela največ glasov,se je v slovenska srca usedla kot dobrotnica, ki nas je prebudila iz apatičnosti.

Ne zamudite velikega intervjuja, v katerem boste lahko prebrali tudi kakšno sočno podrobnost iz zasebnega življenja letošnje Femme fatale Ane Lukner.

 

Objavljen bo v reviji Eva , ki bo izšla 27.11.

Simpatična svetlolaska je namreč s svojo dobrodelno pobudo Anine zvezdice ustanovila organizacijo, ki pomoči potrebnim dostavlja hrano, ki jo darujejo dobri ljudje po vsej Sloveniji. Njihovo delovanje je transparentno, saj ne sprejemajo ničesar drugega kot samo hrano. »Kar rečem, to naredim,« je na vprašanje po njenih fatalnih lastnostih odgovorila letošnja zmagovalka, ki je bila ob zmagi zelo presenečena in hvaležna vsem, ki so glasovali zanjo.

Večer usodnih žensk povezoval 'usodni'moški

Večer namenjen izjemnim ženskam je več kot uspešno povezoval simpatični radijski voditelj in glasbenik Klemen Bunderla, ki je dogodek otvoril z avtorskim tekstom o fatalkah, na odru pa so se mu tekom večera pridružile še tri pevke, Ana Karneža, Alja Krušičin Ivana Honsić,ki smo jih spoznali v oddaji Slovenija ima talent ter plesalci plesne šole Bolero.

Marko Vavpotič