Slovenija

Mija in Vesna Janković – od najboljših prijateljic do sovražnic

M.V.
31. 8. 2013, 19.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Družina Janković je še pred dobrim letom veljala za zgledno in popolno, mediji pa so bili polni njihovih fotografij, na katerih so bili skoraj obvezno objeti. A ti časi so minili. Najprej je v javnost prišla novica, da se ločujeta Zoranov mlajši sin Jure in njegova partnerka Vesna, zdaj naj bi se klavrno zaključila tudi kemija med njo in ženo ljubljanskega župana Mijo.

Mediaspeed
Srečne družinske fotografije so preteklost.

Vesna in Mija Janković sta vedno veljali za veliki zaveznici in prijateljici, ki sta skupaj obiskovali različne družabne dogodke in se vedno objeti nastavljali fotografskim objektivom. Cenili in spoštovali sta mnenje druga druge in se radi skupaj usedli ob kavi ali se sprehodili po nakupih. A vse to naj bi se spremenilo, ko se je Vesna odločila, da se nepreklicno loči od Mijinega sina Jureta. Ljubezni je bilo konec, in kot kaže, s tem tudi toplega odnosa med taščo in snaho. Po poročanju nekaterih slovenskih medijev naj bi se nekdanji prijateljici pred kratkim celo fizično spopadli, se ruvali in prerivali, kar smo želeli preveriti tudi pri Vesni. »Z mediji ne komuniciram in tudi tokrat ne dajem komentarjev,« nam je prijazno pojasnila nekdanja manekenka.

Obe molčita

Kakršnemkoli komentarju se izogiba tudi Mija, ki je pred meseci še zatrjevala, da ločitev njenega sina nikakor ne pride v poštev, ter poudarjala, da se je od njunih težav načrtno oddaljila, da bi par lahko težave rešil sam. Očitno se vse skupaj ni razpletlo, kot je pričakovala, kdo ve, kaj pa bi bil lahko razlog za to, da sta si dami skočili v lase.

Mediaspeed
Njun odnos se je ohladil.