Promet

Oviran promet na primorski avtocesti

STA/M.J.
11. 12. 2014, 07.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na štajerski avtocesti med priključkom Domžale in priključkom Ljubljana - Šentjakob v smeri Ljubljane zgoščen promet. Zaradi okvare tovornega vozila je na primorski avtocesti pred priključkom Vrhnika v smeri Ljubljane oviran promet.

promet.si

Promet skozi Predor Karavanke zaradi del poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. V noči na četrtek bo popolna zapora med 20. in 5. uro zjutraj.

Vsak delovnik v nočnem času med 20. in 5. uro bo zaradi del zaprta primorska avtocesta med priključkom Črni Kal in razcepom Srmin proti Kopru. Promet je preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Nočne zapore bodo predvidoma še do 12. decembra.

Zaradi poplavljenih cestišč in zemeljskih plazov je na regionalni cesti Prem-Obrov med Premom in Čeljami polovična zapora, lokalne ceste Zarečje-Brce, Laze-Planina in Unec-Planina pa so zaprte.

Še danes bo zaradi del popolna zapora ceste Velike-Lašče-Nova vas, pri Nemški vasi na Blokah.

Predvidoma do 24. decembra bo cesta Krnica-Zgornja Radovna zaradi obnove ceste zaprta pri Spodnji Radovni. Obvoz je urejen.

Na cesti čez prelaz Vršič je dovoljen promet za vozila do treh ton in pol.