Kultura

Prsi bi si lahko zavezala okrog pasu

T. P.
12. 11. 2014, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Britanska igralka Tina Malone (51) je morala shujšati za kar 72 kilogramov, da so jo lahko umetno oplodili. Lani decembra je rodila deklico z imenom Flame, za katero pravi, da je pravi mali čudež. Od poroda pa je igralki ostal en velik problem – odvečna koža.

Tina ima toliko odvečne kože, da mora trebuh skrivati pod močnimi hlačnimi nogavicami, poleg tega je potožila, da ima najdaljše prsi na svetu. Kako je videti njeno telo po hujšanju in nosečnosti, je pogumno pokazala v oddaji This Morning. »Če ne bi imela toliko odvečne kože, bi zagotovo nosila dve do tri številke manjša oblačila. Da o svojih povešenih prsih sploh ne govorim. Vem, da ženske pogosto govorijo, da imajo viseče prsi, a sama bi si svoje dejansko lahko zavezala okrog pasu,« pravi.

Arhiv Svet24

Igralki bodo na začetku prihodnjega leta opravili več estetskih operacij, s pomočjo katerih se bo znebila odvečne kože. Poleg težav z visečimi dojkami in odvečno kožo na trebuhu jo muči tudi viseča koža, ki ji je po hujšanju ostala pod brado. Pravi, da se je za lepotne operacije odločila zaradi sebe, in ne zaradi 19 let mlajšega moža in osebnega trenerja Paula Chasa, s katerim se je poročila leta 2010. Vse operacije bodo snemali, saj bo iz tega ustvarila televizijsko oddajo.

Poleg prsi, trebuha in visečega podbradka bi si Tina rada operirala še nekaj, vendar ji sponzorji tega nočejo plačati. »Želela sem zadnjico kot Jennifer Lopez. Moja je premajhna in rada bi imela lepšo, bolj izrazito. Vsekakor pa si ne želim, da bi me operacije tako spremenile, kot so Renee Zellweger, ki si sploh ni več podobna. Ne gre za to, da bi bila rada videti nenormalno mlada, želim si samo svežega videza in bolj čvrste kože,« pojasnjuje.

Arhiv Svet24

Sicer pa je Tina leta 2012 bankrotirala zaradi pretiranega zapravljanja denarja. Pri 18 letih je rodila prvega otroka, ki ga je morala dati v posvojitev. Njena hčerka Danielle je danes že odrasla 30-letnica, ki je zaslovela z vlogo v najstniški limonadi Hollyoaks, Tina pa si je vsa ta leta želela, da bi še enkrat rodila. Želja se ji je izpolnila šele pri 51 letih.