Tragedija

Grozil je Ani, da bo ubil njenega fanta, na koncu sodil njej

R.T.
1. 12. 2017, 11.49
Posodobljeno: 1. 12. 2017, 11.51
Deli članek:

Ana in Dubravko sta se spoznala pred petimi leti. Menda sta šla nekajkrat skupaj ven, nato pa se je Ana odmaknila od njega, češ, da je dojela, da je psihopat.

Facebook
Žrtev nekdanjega policista je bila 29-letna Ana Kurtanjek.

Po brutalni smrti mlade inštruktorice fitnesa Ane Kurtanjek hrvaški mediji skušajo odkriti, kaj se je dogajalo v razmerju med Ano in Dubravkom, ki ji je vzel življenje. Končnega odgovora morda nikoli ne bodo našli, saj si je morilec po krutem dejanju sodil in so ga našli mrtvega v sosednji ulici. 

Ana in Dubravko sta se spoznala pred petimi leti. Menda sta šla nekajkrat skupaj ven, nato pa se je Ana odmaknila od njega, češ, da je dojela, da je psihopat, piše hrvaški Jutarnji list. No, nekdanji policist pa se menda ni želel oddaljiti od nje. Menda ji je grozil, da bo ubil njenega sedanjega fanta, če ga ne bo zapustila sama.

Mrtva v petih minutah

Tragičnega dne je Ana, 29-letna osebna trenerka, končala trening s skupino. Ob 20.15 se je pozdravila s kolegoma Darkom in Michelle ter zapustila prostore fitness kluba Play. Odpravila se je v garažo do svojega avtomobila, ko so odjeknili streli … Ana je menda umrla v petih minutah. Našel jo je naključni mimoidoči, ji skušal pomagati, vendar zaman. Strelec si je sodil v bližini kraja, kjer je zagrešil svoj zločin.

Anina kolegica Michelle, koordinatorica in inštruktorica fitnesa, je po tragediji dejala: "Ana je bila super dekle in kolegica. Vse je delala odlično, o njenem zasebnem življenju pa nismo vedeli veliko," je povedala za Jutarnji list. Anin prijatelj Darko je enako šokiran ob nenadni in kruti smrti prijateljice. Prav Michelle in Darko sta zadnja videla Ano živo.

Po doslej zbranih informacijah pa kaže, da je Dubravko, nekdanji policist, ki je Ano zalezoval, od nje zahteval, da prekine razmerje s sedanjim partnerjem, ona pa je iskala načine, kako bi se umaknila od njega. Domnevno naj bi zaupala prijateljici, da ji ne da miru in da je zaradi tega razmišljala, da bi zamenjala službo.

Ana je menila, da se bo lahko sama rešila moškega, ki ga je spoznala pred približno petimi leti. Žal se je motila. Življenje športnice je namreč krito prekinil leta 2015 odpuščeni policist, ki se je znašel v navzkrižju z zakonom zaradi trgovanja z informacijami.