Ujet

Priprava na zimo: odnesel je 13 bund

T.L./STA
29. 9. 2017, 14.35
Posodobljeno: 29. 9. 2017, 14.38
Deli članek:

Stari znanec policije je osumljen, da je iz trgovine odnesel 13 bund v skupni vrednosti približno 1700 evrov

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Novogoriški policisti so izsledili 47-letnega moškega, sicer starega znanca policije, ki je osumljen vloma v večje trgovsko podjetje v Novi Gorici. Vlom se je zgodil v sredo v poznih večernih urah, nepridiprav pa je iz trgovine odnesel 13 bund v skupni vrednosti približno 1700 evrov, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Operativno-komunikacijski center Policijske uprave Nova Gorica so o sumu storitve kaznivega dejanja velike tatvine na škodo večjega trgovskega podjetja v središču Nove Gorice obvestili v četrtek zjutraj.

V preiskavi so policisti ugotovili, da je storilec že v sredo v poznih večernih urah vlomil v trgovino in pri tem poškodoval zunanja in notranja vrata trgovskega objekta. Iz trgovine je storilec kaznivega dejanja odnesel več kosov vrhnjih oblačil v vrednosti približno 1700 evrov.

Policija je v četrtek nekaj po 10. uri v središču Nove Gorice izsledila in prijela 47-letnega moškega, sicer starega znanca policije, ki ga utemeljeno sumijo storitve navedenega kaznivega dejanja in ga zaslišala. O primeru so obvestili preiskovalno sodnico in pristojno tožilstvo v Novi Gorici. Policisti bodo 47-letnega osumljenca kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine.