VRBAS

Umorila svojega novorojenca in ga hladnokrvno odvrgla v smeti

M.V.
18. 8. 2017, 20.30
Deli članek:

33-letna S. M., mati petih otrok, je pred dnevi v tajnosti povila sina in se ga znebila na grozovit način. Srbija je pretresena zaradi okrutnega detomora, medtem pa mati ne zna pojasniti, zakaj je to storila.

Profimedia
33-letnica je povedala, da je dojenčka moškega spola rodila pred nekaj dnevi v uti na dvorišču in ga takoj ubila.

Ponarodela ameriška urbana uspešnica Brenda's Got A Baby (Brenda ima otroka) zdaj obstaja tudi v srbski različici, potem ko je človek, ki je v smeteh v Vrbasu iskal uporabne odpadke, odkril mrtvega otroka. Moški je obvestil policijo in po mestu so se razširili impulzi gnusa in šoka. Policija je kmalu razvozlala uganko in na domu aretirala S. M., ki se možem postave ni upirala.

Nosečnost skrila pred vsemi

Nekaj dni po porodu je S. M. postalo slabo in je izgubila zavest, zato so jo odpeljali k zdravniku. Zaradi močnega krvavenja so jo sprejeli na ginekološkem oddelku, vendar zdravnikom, ki tudi sami niso opazili nič nenavadnega, ni povedala, da je rodila. 
Po aretaciji ji je policija zaradi suma kaznivega dejanja odredila 48-urni pripor in jo tudi zaslišala. Izvedelo se je, da je bila 33-letnica na zaslišanju povsem izgubljena in ni znala razložiti, zakaj je umorila in odvrgla svojega otroka.

5 otrok

ima 33-letna S. M., ki je zakrivila okruten detomor.

»Povedala je, da je dojenčka moškega spola rodila pred nekaj dnevi v uti na dvorišču in ga takoj ubila. Truplo je potem odvrgla v zabojnik za smeti. Zakaj je to storila, ne zna pojasniti,« je sporočil vir. Njen mož trdi, da ni vedel za soprogino nosečnost, prav tako tudi drugi člani družine in znanci. »Nihče ni opazil, da je noseča. Vedno je nosila široka oblačila, pa tudi sicer je bolj močne postave. Govorila pa je, da ima nekakšne zdravstvene težave,« je povedala ena izmed sosed.

Mož je omedlel, ko je izvedel

Ko je mož 33-letne S. M. ugotovil, zakaj so policisti prišli po njegovo ženo, je izgubil zavest, zato so na kraj prispeli tudi reševalci, ki so morali moškemu pomagati, da je prišel k sebi. V mestu se zdaj ugiba, kaj je bil razlog za grozovito dejanje 33-letnice. Znanci družine so povedali, da je le redko zapuščala hišo, saj je bila vseskozi v kuhinji z otroki in ni imela časa za druženje s prijatelji. Tako sosedje kot vsi znanci zavračajo možnost, da je zanosila z nekom drugim, »toda večje vprašanje je, kako ji je uspelo skriti nosečnost pred celim svetom,« se sprašujejo v Vrbasu.

Sina je rodila na dvorišču hiše, ga ubila in odvrgla v smetnjak. POUDAREK2: Nosečnost je uspešno prikrivala pred vsemi. Tudi pred zdravniki. ŠTEVILO: 5 otrok ima 33-letna S. M., ki je zakrivila okruten detomor.***