Pred očmi otrok

S kamnom potolkel nekdanjo ženo pred CSD-jem in se vrgel pod vlak

R.T.
6. 7. 2017, 09.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V sredo se je v Novem Beogradu pred centrom za socialno delo zgodil brutalni umor, ki je pretresel celo regijo.

Profimedia
Otroci so zgroženo gledali, kako je pred njihovimi očmi brutalno umoril mamo (fotografija je simbolična).

46-letni Milan L. je imel včeraj ob 15.20 dogovorjen sestanek s svojo nekdanjo ženo 39-letno Olgo L., ki naj bi zaradi njegovega nasilnega vedenja v preteklosti potekal pod nadzorom. Na sestanek se pripeljal z osebnim avtomobilom in se odpravil v hodnik zgradbe, kjer je počakal na Olgo. Ko se mu je nekdanja žena približala, pa jo je nepričakovano in pred očmi otrok s kamnom v roki silovito udaril v glavo in na mestu ubil. 

Po krvavem obračunu z nekdanjo ženo je v naglici in peš zapustil kraj zločina zapustil. Policija je takoj sprožila obsežno iskalno akcijo. Dve uri po polnoči so našli njegovo truplo ob bližnji železniški progi. Policija domneva, da se je tja odpravil takoj po zločinu in z namenom, da stori samomor.

Tej družinski tragediji, ki je pretresla Balkan, je botrovalo dolgoletno družinsko nasilje. Po pripovedovanju sorodnikov, je bil Milan do Olge nasilen že vse od prvega dne njunega zakona, zaradi česar je pozneje tudi pristal v zaporu. Prvič je bil obsojen, ker je pretepal Olgo, drugič pa je v zaporu moral preživeti dve leti, ker je pretepel svojega najstarejšega sina, piše spletni portal Alo.