Globoki žepi

Potujoča špecerija: ne boste verjeli, kaj vse je nakradel!

S.R.
26. 5. 2017, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Policisti v Kopru so se včeraj podali na lov za posameznikom, ki je v trgovinah nakradel "nebroj" izdelkov. Lumpa so izsledili in prijeli.

Profimedia
Popoldne se je vrnil na delo.

Policisti policijske uprave Koper so včeraj dopoldan prejeli prijavo, da je nekdo v eni od trgovin v Kopru ukradel več izdelkov in nato zbežal. Na podlagi opisa so čez nekaj minut izsledili 35-letnika iz okolice Kopra.

Pobegli tatič je imel pri sebi alkoholne pijače, tri parfume, baterijski vijačnik in komplet nastavkov, slušalke, svetilke, suhomesnate izdelke ter druge predmete v skupni vrednosti približno 500 evrov. Nakradel jih je v različnih trgovinah.

Policisti so mu odtujeno robo zasegli in večino tudi že vrnili lastnikom. Po zaslišanju so ga izpustili, vendar je ne bo odnesel tako zlahka. Proti njemu so podali kazensko ovadbo za kazniva dejanja tatvin, a pazljivo! Lump je bil popoldan ponovno na delu, in sicer je iz ene od trgovin ukradel prenosne zvočnike in slušalke, vredne približno 100 evrov. Tudi tokrat se mu ni izšlo po načrtih, policisti so ga znova prijeli in kazensko ovadili.