To pa je avtoriteta

VIDEO: Najprej ga je prebutal nasprotnik, nato še lastna mati

R.T.
26. 5. 2017, 10.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ruski borec Grigorij Kičigin si bo zadnji dvoboj v kletki zapomnil do konca dni. Kot da ni bilo dovolj, da ga je prebunkal nasprotnik, ga je po dvoboju pred vsemi osramotila še mati.

Twitter

Anna Azovskaja se po tem dogodku najverjetneje ne bo mogla potegovati za laskavi naziv mati leta. Po porazu sina Grigorija je razjarjeno stopila v kletko in ga oklofutala, zaradi česar je 22-letni borec s prizorišča pobegnil še preden je sodnik razglasil zmagovalca.

Azovskaja ima tri sinove, poleg Grigorija še Georgija in Viktorja, vse tri pa trenira sama. Zaradi svojega žaljivega in agresivnega odnosa med ruskimi ljubitelji borilnih športov velja za veliko zvezdo. Vendar se za železno gospo skriva težka preteklost. Moža in starše je na primer izgubila pred skoraj dvema desetletjema, ko so se vsi skupaj iz Uzbekistana preselili v Rusijo.

»Od takrat smo se z otroki v Rusiji preselili že približno 15-krat. Sinovi so začeli odraščati, vse pogostejši pa so bili tudi spori z drugimi dečki, zato sem jim začela govoriti, da se morajo naučiti pretepati … Moški se morajo boriti!« je nedavno dejala za FightNights.ru. Priznala je, da je do njih lahko zelo zahtevna in stroga, vendar verjame, da je to zanje koristno. »Vem, da mi moje otroke številni zavidajo, tega le nočejo priznati,« pravi.