Grozljiv zločin

Med preiskavo umora triletnika v Pulju priprli tri osebe

R.T.
25. 5. 2017, 13.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Policija zaenkrat ne razkriva informacij o grozljivem zločinu, ki se je v noči na torek zgodil v Pulju, in je pretresel celotno Hrvaško.

arhiv Svet24
Fotografija je simbolična

Po pisanju lokalnih medijev je policija končala ogled kraja zločina. Prizor, na katerega so naleteli na obali je pretresel policiste in namestnika državne tožilke, ki so potrdili, da je otrok, glede na njihove prve ugotovitve, umrl nasilne smrti. Čeprav na policiji tega še niso uradno potrdili, sumijo, da je malčka nekdo zadavil in potem odvrgel v morsko plitvino. Kdo naj bi bil storilec tega zločina, zaenkrat še ni jasno.

Preberite tudi Denis je imel le tri leta. Mama je njegovo izginotje prijavila po 6 urah. Našli so ga mrtvega.

Sinoči je policija obvestila javnost, da so v preiskavi odvzeli prostost trem osebam, dvema ženskama in enemu moškemu. Ena od prijetih je dečkova mama, 32-letna C. P., druga pa, po neuradnih informacijah lokalnih medijev, mladoletnica, ki naj bi pobegnila iz prevzgojnega doma za mladoletnike, in ni v sorodu z mamo in umorjenim malčkom.

Policija ne želi razkriti v kakšnih odnosih je aretirana trojica oseb.

“Policisti so včeraj skupaj s pristojnim državnim tožilcem, opravili ogled kraja, kjer so našli truplo mrtvega otroka. Obstaja sum, da je otrok umrl nasilne smrti, vendar bo natančne vzrok smrti znan šele po obdukciji, ki jo bodo danes opravili na patološkem oddelku splošne bolnišnice v Pulju. Policija še poizveduje o vseh okoliščinah dogodka. Prostost so odvzeli trem osebam, ki so v postopku kriminalistične preiskave. Po zaključeni kriminalistični preiskavi, bo policija o ugotovitvah obvestila javnost,” so danes sporočili s policijske uprave v Pulju.

Po pisanju portala index.hr, je mladoletnica prijateljica dečkove mame in aretiranega moškega.