Poziv vozniku

V trčenju s kombijem poškodovana kolesarka

M.K.
14. 4. 2017, 10.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je včeraj pripetila v bližini naslova Dunajska cesta 163 v Ljubljani, na servisni ulici iz smeri hitre ceste Šiška–Bežigrad proti Dunajski cesti.

Dolenjski List
Ffotografija je simbolična.

V nesreči sta bila udeležena kolesarka in neznani voznik, belega kombiniranega vozila, neznanih znamk. Po trčenju je voznik pristopil do kolesarke in jo ogovoril, če je v redu in če potrebuje njegove podatke. Kolesarka mu je odgovorila da je z njo vse v redu in da ne potrebuje njegovih podatkov, zato sta kraj oba zapustila. V večernem času je kolesarka sama iskala zdravniško pomoč, kjer pa so ugotovili, da je utrpela lahke telesne poškodbe, so sporočili s policijske uprave Ljubljana.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija naproša voznika kombiniranega vozila, da se zglasi na Policijski postaji Ljubljana Bežigrad, Posavskega ulici 3 v Ljubljani, oziroma pokliče na 113 ali na Policijsko postajo Ljubljana Bežigrad na številko 01/589 6000. Prav tako policija prosi vse, ki bi imeli koristne informacije o dogodku, da to sporočijo na zgoraj navedeni številki.

Kolesar zaradi padca s poškodbami glave

Danes v zgodnjih jutranjih urah pa so ljubljanske policiste , da na urgenci UKC Ljubljana oskrbujejo pacienta, ki ima poškodbe glave. Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenim ogledom kraja dogodka so policisti ugotovili, da je 27-letni kolesar domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo na Svetčevi ulici v Ljubljani, trčil v betonski robnik in padel, pri tem pa se huje poškodoval. Policisti o dogodku nadaljujejo z zbiranjem obvestil.