Sledil in nato moril

VIDEO: Kamere ujele zadnje trenutke življenja 28-letne turistke

R.T.
16. 3. 2017, 10.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nadzorne kamere z ulice v indijski Goi so posnele zadnje trenutke življenja 28-letne britanske turistke, ki jo je lokalni pridanič in nasilnež posilil ter nato umoril.

Zajem zaslonske slike
28-letna Danielle in njen morilec.

Policija je med preiskavo zasegla tudi vozilo z oblačil, na katerih so bili sledovi krvi, še vedno pa niso našli potnega lista McLaughlinove.

Na spletu se je pojavil posnetek nazorne kamere, ki je britansko turistko Danielle McLaughlin ujela med sprehodom po ulici le nekaj trenutkov pred grozljivim napadom. Moški s posnetka naj bi bil ravno glavni osumljenec, 24-letni Vikat Bhagat, poroča BBC. Ta naj bi sicer posilstvo in umor 28-letnice policiji že priznal.

Posnetek so odkrili nedolgo za tem, ko so njeno na pol golo truplo našli v mlaki krvi. Napadalec se je nad njo spolno izživljal, njen obraz iznakazil s steklenico in jo umoril. Iz posnetka je razvidno tudi, kako mladenka pogleduje, kaj se dogaja za njenim hrbtom.

24-letni Bhagat, ki ga preiskovalci še vedno zaslišujejo, je sicer stari znanec policije. Preiskovalci želijo izvedeti, če je deloval sam oz. če je pri krutem zločinu sodelovala še kakšna druga oseba.