Iskal pomoč

Skrivnostna smrt 23-letnega Tomija

R.T.
28. 9. 2016, 18.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V torek zjutraj so na pločniku pred blokom v hrvaškem Karlovcu sosedje našli truplo 23-letnega Tomislava Blaževića. Policija je zaenkrat skopa z informacijami, potrdili so le, da je šlo za nasilno smrt.

Facebook
Policija je potrdila le, da je 23-letni Tomislav Blažević umrl nasilne smrti.

Policija čaka na ugotovitve obdukcije, hrvaški mediji pa na podlagi pogovorov s sosedi pišejo, da je v noči na torek nekdo sredi noči večkrat rogovilil pred blokom in pritiskal na zvonec vhodnih vrat. Ena od stanovalk je za Jutarnji list povedala, da jo je zvonjenje okoli 1. ure zbudilo. Skozi okno je videla njej neznanega moškega, ki je bil po njeni oceni prestrašen, ni pa videla nikogar, ki bi ga preganjal ali lovil. Moškemu očitno ni nihče odprl vrat.

Toda nekaj se je moralo zgoditi v nočnih urah, saj so zjutraj pred blokom v karlovškem naselju Luščić našli truplo 23-letnika, ki je živel na drugem koncu mesta. Ležal je na hrbtu, razširjenih rok in nog, ob njen pa je bil nahrtnnik in mobilni telefon. Eno supergo je imel obuto, druga pa je bila odvržena nekaj metrov stran, v tej supergi je bila njegova denarnica.