Konec negotovosti

Potrjeno! V Drini našli pogrešanega Andreja

R.T.
11. 8. 2016, 11.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Policija je potrdila, da so približno 10 kilometrov od mostu v Zvorniku v reki Drini našli truplo pogrešanega skakalca v vodo Andreja Beuca.

Facebook
Andrej Beuc je bil izkušen skakalec v vodo.

Nekaj minut pred 12.30 uro je srbski Telegraf poročal, da so potapljači iz reke Drine izvlekli truplo moškega v kopalkah, potem ko je nanj opozoril naključni sprehajalec. Policija je kasneje potrdila, da gre za truplo izginulega slovenskega skakalca Andreja Beuca (34) iz Krškega. Truplo so našli na področju Kozluka. 

Iskanje nadaljevali v slabih razmerah

Kot smo poročali, so potapljači danes nadaljevali z iskanjem Beuca, ki je pred štirimi dnevi izginil v reki Drini po skoku z mostu. Poleg slovenskih potapljačev so reko pregledovali tudi člani Potapljaškega kluba TRB iz Bijeljine in gasilci iz Zvornika. 

"Iskanje smo danes nadaljevali kljub slabemu vremenu in motni vodi, ki otežuje naša prizadevanja," je dopoldne dejal vodja slovenske Podvodne reševalne Marko ŠainovičSinoči je že sedem potapljačev pregledovalo del reke pod mostom, kjer je izginil Beuc, da bi preverili, ali je Andrejevo truplo morda na tem območju, medtem ko sta dva potapljača 200 ali 300 metrov nižje pregledovala "žepe" na desnem bregu Drine.