Prelomno

Radio Aktual je številka 1 v Sloveniji

P.S.
11. 8. 2016, 11.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Radio Aktual je prestopil prelomnico: dnevno doseže 206.000 poslušalcev in je s tem postal najbolj poslušan radio v državi.

Aktualovci skupaj

V dneh, ko uspehe žanjejo slovenski olimpijci, imamo razlog za veselje tudi na Radiu Aktual. Radio Aktual se je po poslušanosti zavihtel na 1. mesto med slovenskimi radijskimi postajami.

Zadnji, avgustovski podatki merjenja poslušanosti radijskih postaj namreč kažejo, da Radio Aktual v ciljni skupini dnevno doseže 206.000* poslušalcev, kar skupno predstavlja 12,1* odstotni delež.

Za uspehom Radia Aktual stoji odlična ekipa - tako ljudje pred mikrofoni kot tudi za njimi. Radio Aktual se ponaša tudi predanimi poslušalci, ki že od samih začetkov zvesto spremljate delo radijskih ekip in radio vsa leta radi poslušate ter posledično nagrajujete s podiranjem rekordov v poslušanosti v slovenskem radijskem prostoru. Zato se ekipa ob uspehu zahvaljuje poslušalcem, saj radijski program vsakodnevno ustvarja zanje. Ekipa je hvaležna, da ste poslušalci vloženi trud znali prepoznati in tudi nagraditi.

Zgodbe Radia Aktual s tem uspehom še zdaleč ni konec. Zgodba se nadaljuje in ob prelomnem uspehu se ekipa Radia Aktual zavezuje, da bo z odličnim delom nadaljevala tudi v prihodnje.

*Vir: Radiometrija Media Pool, julij 2016, vse demografske skupine, Slovenija, num.: 6.588