Tragedija

Obupani Milan svojo noseče dekle zabodel 45-krat

R.T.
25. 6. 2016, 12.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Bil je nasilen, zato ga je zapustila. Tega ni mogel sprejeti, zato jo je umoril, nato pa sodil še sebi.

Facebook
Par se je spoznal preko Facebooka.

Milan Cimeša (24) iz Mihajlova je svojo dekle Sabino Vido (18), ki je bila v tretjem mesecu nosečnosti, z nožem zabodel kar 45-krat.

Te šokantne informacije so razkrili na Inštitutu za sodno medicino v Novem Sadu, kjer so izvedli obdukcijo. S svetom jih je delil Đorđe Đurđević, prijatelj Sabininega očima Ernea Kovača.

Po štirih mesecih zveze sta se odločila, da se septembra vzameta.

Sabino so včeraj pokopali na katoliškem pokopališču v Banatskem Dvoru. Od nje so se poslovili družinski člani, prijatelji, sošolci in nekaj sto prebivalcev. Mama Žuža in sestra Lidija sta neutolažljivo jokali.

Iz ljubosumja

Tri mesece nosečo Sabino je v torek brutalno pokončal Milan Cimeša, nato pa storil samomor – z mostu je skočil na vozišče. Milan naj bi jo ubil iz ljubosumja, ker ni hotela prenašati njegovega nasilnega obnašanja (srednješolko je pogosto tepel). Zaradi udarcev sta se namreč razšla, čeprav sta prej načrtovala skupno življenje. Bila je odločena, da kljub nosečnosti ne bo trpela njegovega izživljanja in mučenju.

Par se je spoznal preko Facebooka. Po štirih mesecih zveze sta se odločila, da se septembra vzameta; zapustila ga je ona. Milan tega ni mogel sprejeti. Tudi njega so včeraj pokopali. Od njega sta se poslovila starša Dušan in Gizela ter brat in sestra.