Črna kronika

'Doktor' Pavlović od fanta zahteval, da mu pokaže penis in gleda porniče

G.G.
11. 11. 2014, 13.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Hrvaška policija preiskuje sumljive prakse samooklicanega kiropraktika Anteja Pavlovića, ki je pred dnevi kar sam na splet naložil posnetek, na katerem psuje 12-letnega dečka in od njega zahteva, da sleče spodnje hlačke.

You Tube

Medtem so na You Tubu umaknili posnetke seans spornega 57-letnega terapevta. Javnost je bila najbolj zgrožena zaradi posnetka staršev, ki sta k Pavloviću pripeljala problematičnega 12-letnika. Deček naj bi povzročal skrbi staršem tako doma kot v šoli.

»Starši so se ločili in mali to izkorišča. Je inteligenten, toda pri meni ne bo uspel s svojimi 'forami'«, je dejal na posnetku Pavlović in dečku dejal, da ni normalen, če ne gleda porničev.

»Če ti rečem, da slečeš hlačke, jih slečeš, jebem ti mater,« je bil izbran slog kiropraktika, ki v naslednjem trenutku uporabi silo in poskuša z lastnimi rokami sleči spodnje hlače prestrašenemu najstniku. Fant kliče na pomoč očeta, ki že hoče ustaviti divjega kiropraktika, a se mati postavila na »terapevtovo« stran. Pavlović nato dečka celo udari, nakar deček zbeži proti očetu in oba zapustita prostor.

Dogodki so se pripetili konec avgusta letos, na You Tube pa je bil posnetek naložen 26. oktobra.

Pavelić je v medijih zablestel leta 2000, ko je pretepel duhovnika. Leta 2005 je bil obsojen na desetmesečno zaporno kazen zaradi fizičnega napada na sorodnico.