Črna kronika

Celjan poskušal povoziti policista

L. T.
20. 8. 2014, 16.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Devetintridesetletni Celjan je na začetku avgusta poskušal zbežati pred policisti, ko mu to ni uspelo, je enega skoraj povozil.

Policija

Celjski policisti so ob redni kontroli prometa na Partizanski cesti v Celju ustavljali voznika osebnega vozila, vendar ta ni upošteval njihovih znakov. Vožnjo je nadaljeval, ko pa se je približal krožišču Partizanske ceste in Čopove ulice v Celju, ga je tam ponovno skušal ustaviti policist. Podivjani voznik ne le da se ni zmenil za uradno uniformo, ampak je moža v njej skušal celo povoziti. Policist je hrabro odskočil z vozišča na travnato površino in si tako rešil golo kožo. Možakar za volanom je svojo vožnjo nadaljeval v smeri Lisc, kjer je zapeljal na gozdni kolovoz in zapustil svoje vozilo.

Nepridiprav je stari znanec policije, saj je njegova kartoteka polna dejanj z elementi nasilja.

Policisti so ugotovili njegovo identiteto, potem ko so izvedli ogled zapuščenega štirikolesnika. K seznamu njegovih kaznivih dejanj so tako prišteli še prekršek, saj je zlikovec državo ogoljufal tudi s ponarejeno vinjeto. Nepridiprav je sicer stari znanec policije, saj je njegova kartoteka polna dejanj z elementi nasilja.