Mobilna verzija
20:55 19. september 2017

Podjetje H&M nudi zaposlitvene priložnosti

R.T.
0 Posodobljeno: 10:00 / 09.8.2017

V podjetju H&M bodo v sredo vrata svoje poslovalnice na Čopovi ulici v Ljubljani odprli vsem, ki bi jih zanimalo, da kariero zgradijo v njihovem podjetju.

h&m2

V podjetju H&M vedno iščejo ljudi, ki vidijo svojo prihodnost v modnem poslu. Foto: STA

V podjetju H&M pravijo, da cenijo posameznike, ki znajo prevzeti pobudo, so drzni in se radi lotijo novih izzivov ter tako vplivajo na potek svoje kariere.

Podjetje ima v Sloveniji 12 prodajaln in 167 zaposlenih ter ponuja številne karierne možnosti tako v prodajalnah kot v zalednih pisarnah. Na dogodku bodo kolegi z različnih oddelkov na voljo za pogovore o tem, kakšne so zahteve za določena delovna mesta in kakšne so konkretne odgovornosti. Morebitnim bodočim sodelavcem bodo odgovarjali na vprašanja, z njimi delili osebne izkušnje in jim razkrili številne možnosti za delo in napredovanje znotraj podjetja H&M.

V času kariernega dne bodo v njihovi poslovalnici na voljo brošure z izbranimi podatki o podjetju in delovnih področjih. Obiskovalci bodo lahko osnovne informacije ter termin za razgovor dobili tudi na informacijskem pultu, ki bo v pritličju poslovalnice.

Edinstven karierni dogodek bo potekal v sredo, 5. oktobra 2016, od 9. do 18. ure v poslovalnici H&M na Čopovi ulici v Ljubljani.

Značke: h&m , moda , karierni-dan

Vaš prispevek