Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 9. oktobra

N.K.
9. 10. 2023, 06.04
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Ljubezen bo danes zelo pomembna, saj se v ozadju končno nakazuje večja odločitev, ki vas bo popeljala do sproščenega počutja in stabilizacije.

BIK – Izkoristili boste vse svoje prednosti, potem vam ostane le, da počakate na odločitev nekoga izmed vaših bližnjih. Morda bo prav čakanje najtežje.

DVOJČKA – Polni boste zanimive, ustvarjalne energije, zato ne dovolite, da bi jo zapravili. Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede pomembnega nakupa.

RAK – Nekdo se vrača v vaše življenje, vi pa imate dovolj moči, da bi se končno pogovorili o odnosu. Situacija je zelo vznemirljiva in hkrati za vas prijetna.

LEV – Presenečate s spremembo počutja. Naenkrat se zapirate vase in ne boste odgovorili niti tistim, ki so nenehno v vaši bližini. Bodite bolj sproščeni.

DEVICA – Potrudite se in razložite partnerju celotno situacijo, ki vas vznemirja. Če vas ima res rad, bo razumel in vam pomagal. Sicer boste še malo zoprni.

TEHTNICA – Nekdo vam bo izjemno pri srcu, čeprav morda nimate dovolj časa, da bi se mu ali ji posvetili. Ne dovolite, da bi vajino srečo karkoli načelo.

ŠKORPIJON – Na nekem področju že poznate vsa pravila, vseeno pa se morate podrediti močnejšim. Vsaj dopoldne bodite čim bolj pogumni in kreativni.

STRELEC – Besede ne koristijo, če jim ne sledijo dejanja, zato se čim prej odpravite na zrak in ne iščite izgovorov, s katerimi bi razmere samo poslabšali.

KOZOROG – Danes bodo vaše misli usmerjene v željo po napredku. Najprej pa vsekakor razčistite s preteklostjo in se poskusite z njo končno tudi soočiti.

VODNAR – Nekomu boste pokazali, da ga pogrešate. Vajini skupni trenutki so dragoceni, a ne hitite, če se pripravljata na uresničevanje skupnega načrta.

RIBI – Z nežnejšim spolom se morda ne boste razumeli tako, kot bi radi, vendar ste deloma tudi sami krivi. Pustite, da vas določeni ljudje presenetijo.