Astro

Horoskop za ponedeljek, 26. februarja

W.Y.
26. 2. 2018, 06.43
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
So vam zvezde naklonjene?

OVEN - Kljub velikemu zalogaju delovnih obveznosti si boste morali vzeti nekaj prostih uric, kar vas bo razvedrilo in prineslo notranji mir. Nekdo vas bo opominjal, kako pomembno je sodelovanje.

BIK - Vse skupaj bo danes usmerjeno v napredek in situacijo, ki ste jo nekaj dni že predvidevali. Sedaj se morate posvetiti samo še nepomembnim malenkostim, ki vam kratijo spanec.

DVOJČKA - Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko prešli na drugo področje. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti bo nosila koristi današnjega dne.

RAK - Pred vami je nekoliko naporno obdobje, vendar nima smisla, da bi se obremenjevali, kaj vse vas čaka. Vse se bo izteklo popolnoma drugače, zato ohranite optimizem in upanje.

LEV - Danes boste imeli manj energije in volje, da se soočite z obveznostmi. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo, da se vam bo nehal nabirati stres, ki vas obremenjuje.

DEVICA - Preverite vse, kar je povezano s finančnimi zadevami. Spodrsljajev si ne bi smeli dovoliti, zato se potrudite, da se tokrat dobro izkažete. V ljubezni ne morete napredovati, če se ne odprete.

TEHTNICA - Začaranega kroga se boste rešili tako, da se boste malce bolj poglobili v situacijo, ki je nastala. Zavedati se boste začeli, da so svetle misli tiste, ki lahko prinesejo boljše počutje.

ŠKORPIJON - Optimizem se umika in prihaja soočanje z realnimi zadevami. Zaradi tega bo več treznosti in praktične energije. Finančno področje lahko nosi skrbi in načrtovanje za prihodnost.

STRELEC - Zaupanje je nekaj, kar bo v ospredju ves dopoldan. V svojo bližino boste privabljali zanimive ljudi, od katerih se lahko resnično sprostite. Določene zadeve se bodo odvijale drugače, kot ste predvidevali.

KOZOROG - Ne pristanite na vse, kar vam ponudijo, samo zato, da bi se izkazali v dobri luči. Spomnite se, zakaj se je vojna z nekom sploh začela in takoj vam bo jasno, da boste prisiljeni ubrati drugo taktiko.

VODNAR - Z nekaj prilagajanja na spremembe, lahko danes najdete tudi bolj konstruktivne rešitve in nov začetek. Delovali boste hladnokrvno in premišljeno, kar lahko nekoga v vaši okolici zmede.

RIBI - Sprejmite poraz, čeprav vam to ni najbolj všeč. Vsakdo dela napake in iz nastale situacije se lahko naučite marsikaj. Ne bodite trmoglavo ponosni in ne zahtevajte od sebe preveč.