Astro

Horoskop za nedeljo, 25. februarja

W.Y.
25. 2. 2018, 06.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vam vzame voljo, ki jo čutite danes. Energijo boste danes vlagali v dom in družino, kar se vam bo kmalu obrestovalo.

BIK - Nikar se danes ne smilite sami sebi. Če ne bo šlo drugače, se potrudite za to, da boste samozavestni, saj bo tako vse lažje. Tudi prijatelji vas bodo vztrajno vabili v svoj krog.

DVOJČKA - Odlikujeta vas plemenitost in dostojanstvo in tako boste lažje kos svojim podvigom. Poleg tega vam bo naklonjena oseba nasprotnega spola. Na prvem mestu bodo danes modre odločitve.

RAK - V zasebnosti se boste končno sprostili, saj bosta s partnerjem prišla do pomembnega zaključka, ki vaju usmerja v boljše čase. Sedaj bo na prvem mestu iskrenost, s katero bosta premagala težave.

LEV - Nekaj zdrave previdnosti v zasebnih odnosih danes ne bo odveč. Vaš pogum bo rušil staro in prinesel določene odgovore, s katerimi se boste lažje podali novim zmagam naproti.

DEVICA - Danes vas bodo dogodki pripeljali do spoznanja, da se morate odpreti in vzpostaviti stik z drugimi. Vezani si boste v današnjem dnevu zadali pomembno nalogo, povezano s partnerjem.

TEHTNICA - Danes se boste zbudili napeti in nervozni. Ob tem ne boste pozabili niti na tiste malenkosti, ki vam že lep čas kvarijo spanec. Večina informacij vam bo koristila, kljub vsemu pa se tudi posvetujete.

ŠKORPIJON - V zasebnih odnosih se bodo zgodile majhne, komaj opazne spremembe, ki pa bodo prej ali slej sprožile tudi večje. Končno se boste z zadovoljstvom usmerili v čustvene podvige.

STRELEC - Partner vas v tem trenutku potrebuje bolj kot kdajkoli, zato ga nikar ne pustite na cedilu. Danes se boste ukvarjali tudi s svojimi osebnimi zadevami in ljubeznijo, ki še nima prave oblike.

KOZOROG - Ne sprejemajte danes nobenih usodnih odločitev, kljub temu da bo v nekaterih odnosih napeto in za vas celo nevzdržno. Za tem se bodo zgodili pomembni premiki, ki vam bodo v podporo.

VODNAR - Danes ne bo ravno najbolj veselo, vendar pa se lahko konkretno soočite z veliko enih obremenitev in rešite marsikatero težavo in na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da je bilo res veliko odvisno od vas.

RIBI - Vezani ne bodite prestrogi s partnerjem, saj dobro veste, da imata oba strast v krvi, raje se umirjeno pogovorita. Nocojšnji večer vama ne bo najbolj naklonjen, jutri pa bo že bolj razigrano.