Glasba

Poskočni so se vrnili s svežo energijo

A. M.
20. 3. 2024, 08.00
Deli članek:

»Naj govorita glasba in oder,« pravijo glasbeniki!

Promo foto
Poskočni muzikanti pot nadaljujejo v novi zasedbi.

Kot v naravi vsaka pomlad prinese novo življenje in sveže začetke, tako je tudi v skupini Poskočni prišel čas za nov zagon. »Z velikim veseljem in navdušenjem sporočamo, da se naša glasbena družina širi. Po nekaj čudovitih letih skupnega ustvarjanja in nepozabnih trenutkov smo se v začetku leta razšli s pevcem in klarinetistom Dejanom Golobom. Dejanu smo iz srca hvaležni za vso pomoč, predanost in prispevek. Skupaj smo preživeli čudovito obdobje, ki se ga bomo z veseljem spominjali,« so za začetek povedali glasbeniki.

Dva nova člana

Spremembe pa, kot pravijo člani, prinašajo veliko veselja. »Toplo pozdravljamo izkušena in izjemno glasbeno podkovana člana, ki se pridružujeta naši glasbeni poti – Nicka Domesa in Dejana Korenaka. Z njunim prihodom smo osvežili in pomladili našo zasedbo, kar prinaša veliko sveže energije in delovnega elana. Z razširjeno ekipo bomo na odru še bolj kakovostni, še bolj poskočni in tako tudi v prihodnje poskrbeli za glasbene užitke, ki nam bodo prinesli še veliko veselja,« so vse skupaj razložili Poskočni, ki v ospredje vedno postavljajo vrednote, kot so delo, prijateljstvo in spoštovanje. »To so temelji, na katerih gradimo svojo glasbo in odnose, tako znotraj skupine kot tudi s svojimi oboževalci.«

Nove pesmi

Z novima članoma že pripravljajo nove pesmi in komaj čakajo, da jih to pomlad delijo s poslušalci. »Še najbolj pa se veselimo poletja, ko bomo skupaj žurali na veselicah po Sloveniji. To bo nova priložnost, da se srečamo, zabavamo in skupaj ustvarimo nepozabne spomine. V duhu našega razmišljanja verjamemo, da najbolj iskrene zgodbe piše glasba in da se prava čustva najdejo na odru in pod njim,« so sklenili.

Promo foto
Nov član Poskočnih Nick Domes, ki je nastopil tudi na talentih.