Glasba

Moulin Rouge se vrača na glasbene odre

A. M.
12. 3. 2024, 15.30
Posodobljeno: 12. 3. 2024, 15.31
Deli članek:

Radio 1 80-ta redno poskrbi, da se v njihovem studio dogaja vse povezano z najboljšim glasbenim obdobjem, odobjem osemdesetih.

Radio 1
Moulin Rouge se vrača na glasbene odre.

In tudi tokrat je bilo pestro, saj sta se dopoldanski voditeljici Sanji Brezočnik pridružila Matjaž Kosi in Karmen Plazar – Lady C iz skupine Moulin Rouge. Za poslušalce sta imela prav posebno novico, ki je razveselila vse ljubitelje te legendarne skupine. 23. Marca bosta imela koncert v diskoteki v Višnji Gori.

"Super gosta sta bila. Karmen me je navdušila s svojo energijo, Matjaž pa s humorjem. Fantastična sta oba in komaj čakam, da se 23. marca znova srečamo in skupaj zažuramo v disco klubu Fantasy v Višnji Gori. Tam smo Radio1 80-ta že imeli eno žurko in prostor je zares fantasičen in te z vsakim hitom popelje za stopničko dlje nazaj v čas. To, da smo koncert razkrili prvi, mi je seveda v veliko čast in čisto zares komaj čakam," je navdušeno dejala Sanja.

Še več dobre glasbe osemdesetih in legendarnih gostov, ki so zaznamovali to obdobje, pa jih še danes ne moremo pozabiti, dobite vsak dan na Radiu 1 80-ta.