Glasba

Ko se zgodi rockerski čudež

A. M.
9. 12. 2023, 08.00
Posodobljeno: 10. 12. 2023, 11.49
Deli članek:

Rock eksplozija s skladbo Takoj se dava dol legendarne Pomaranče!

Promo foto
Pod imenom Matic Nareks Project so se združili izjemni slovenski glasbeniki.

V času letošnjega Miklavža se je zgodil rockerski čudež. Pod imenom Matic Nareks Project so se namreč združili štirje izjemni slovenski glasbeniki – Matic Nareks na vokalu, Tilen Hudrap na basu, Marko Soršak - Soki za bobni in Klemen Čampa s kitaro.

Čeprav so ti glasbeniki bolj znani po svojih posameznih dosežkih na slovenski rock sceni, so se za ta projekt združili v posebni formaciji in stopili v čevlje parkljev ter posneli svežo priredbo legendarne pesmi Takoj se dava dol skupine Pomaranča.

In zakaj ravno ta priredba? Ker bo skupina Pomaranča praznovala že svojih častitljivih 45 let, so se fantje odločili, da eni njihovi pesmi podarijo malce moderne rock magije in se ji s tem poklonijo. Ob Miu Popoviču, legendarnem avtorju in kitaristu Pomaranče, so fantje oživili zgodovino z novim videzom in zvokom. Pesem je zdaj bolj modna, a še vedno nosi tisto pravo hudomušnost in težke rockerske rife.

»S tem glasbenim poklonom se ne spodobi le zaplesati s parklji, temveč z njimi rockati do zore. Skratka popoln heavy metal Miklavžev paket za vse, ki imajo radi bolj na trdo,« so ob predstavitvi svoje misli strnili glasbeniki.