Film

Eksplozija superjunakov

T. B.
26. 4. 2018, 03.00
Deli članek:

Maščevalci tudi v tretjem filmu rešujejo svet pred uničenjem. Tokrat mu grozi Thanos, ki je tako mogočen, da se jim morajo pridružiti še varuhi galaksije.

V filmu Maščevalci: Brezmejna vojna, ki sta ga režirala brata Anthony in Joe Russo, je nastala že velika gneča, oči gledalcev pa se bodo bleščale od množice zvezdniških imen, ki nastopajo v njem: Robert Downey, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Don Cheadle, Tom Holland, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Danai Gurira, Letitia Wright, Dave Bautista, Zoe Saldana, Josh Brolin in Chris Pratt so le nekatera od njih, največji Marvelovi oboževalci pa se že sprašujejo, ali bo to za koga morda slovo.

Bo kdo umrl?

Jasno je, da so se nekateri superjunaki izpeli, hkrati pa so se pojavili novi, ki so za gledalce ta čas zanimivejši. Dobili smo že Iron Mana, Hulka, Thora, Stotnika Ameriko, Črno vdovo, Črnega panterja, Doktorja Strangea, Spider-Mana, varuhe galaksije, nekateri od njih pa so v preteklih mesecih že napovedovali, da se bodo počasi poslovili.

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!