Zdravje

Več kot 80 % žensk ne nosi pravih modrčkov – ste med njimi tudi vi?

Oglasno sporočilo
29. 11. 2018, 08.05
Posodobljeno: 29. 11. 2018, 13.05
Deli članek:

Glavobol, izpuščaji, bolečine v nogah, celo težave s prebavo … vse to so lahko posledice napačne in nepremišljene izbire modrčka, ki ne nudi primerne opore vašim prsim. Zato izberite pametno in premišljeno!

Promocijsko gradivo
Edinstvena inovacija iz Švice - SANKOM Bra!

Mnoge ženske menijo, da je njihova izbira nedrčka pravilna. Ste med njimi tudi vi? Menite da ne? Kljub temu predlagamo, da znova pomerite tiste, ki jih imate doma in morda boste ugotovili, da tudi sami spadate med 80 % žensk, ki pravzaprav nosijo nedrčke s premajhnim obsegom in preveliko košarico, da bi nedrček prsim nudil ustrezno oporo.

Neustrezna opora je lahko vzrok številnih težav ... 

Zaobljena ramena, slaba prebava, plitvo dihanje, sledi naramnic ter žic, ko nedrček snamete, so le nekateri izmed znakov, ki kažejo na to, da ne nosite primernih nedrčkov. Napačno izbrani nedrčki poleg bolečin povzročajo tudi glavobol, spremembe na koži, bolečine v nogah in številne druge težave, s katerimi se soočajo ženske po vsem svetu, ob tem pa niti ne vedo iz kje njihove tegobe pravzaprav izhajajo! 

Temeljna funkcija nedrčkov je, da nudijo primerno podporo oprsju, ob tem pa poskrbijo za razbremenitev že tako preobremenjene hrbtenice. V sodobnem času že samo sedenje, uporaba računalnikov in podobne dejavnosti, kvarijo našo hrbtenico, zato ni potrebe, da ji škodujemo še z izbiro napačnega kosa oblačila. Premalo se zavedamo, da pretesen nedrček lahko vpliva na dihanje, napačno dihanje pa lahko vpliva na prebavo, posledično celo na naš imunski sistem. 

Promocijsko gradivo
Edinstvena inovacija iz Švice - SANKOM Bra!

Kakšen nedrček poskrbi za prelep videz, ravno hrbtenico in pokončno držo?

Primeren nedrček mora biti ne le prave velikosti, ampak tudi pravilnega obsega ter kakovosti, saj se le tako pravilno prilagaja telesu in oprsju nudi potrebno podporo. Če je košarica polna, nedrček pa se nam pri tem ne zareže v kožo, smo skoraj zagotovo izbrali primernega za svojo postavo in oprsje. Vedeti pa moramo, da le kratkotrajno pomerjanje nedrčka ne da občutka, ki ga nedrček daje ob celodnevnem nošenju. Nedrček je lahko na prvi občutek prijeten za nošenje, po nekaj urah pa imamo lahko občutek, da nas veže čez prsni koš. V kolikor nam nedrček po nekaj urah nošenja da občutek utesnjenosti, zagotovo ni primeren za nas. 

V preteklosti so bile opravljene številne raziskave na temo ženskega zdravja, popravljanja telesne drže in odpravljanja težav s hrbtenico - področij, ki so neposredno povezana z izbiro nedrčka in na podlagi katerih je švicarski zdravnik ustvaril revolucionaren produkt, ki navdušuje ženske po vsem svetu in ki je glavobolom, težavam s hrbtenico in držo ter bolečinam za vselej naredil konec!

Po dolgoletnih raziskavah in testiranjih je nastal SANKOM Bra, ki deluje tako, da popravlja telesno držo in preprečuje bolečine v hrbtenici, ob tem pa nudi odlično podporo oprsju in hkrati celo poskrbi za želen push up efekt ter posledično izjemno dovršen videz. 

Kako je to mogoče? 

SANKOM Bra je edinstvena inovacija iz Švice, ki jo sestavljata kar dva samostojna dela, ki nudita popolno oporo in poudarita prsi, ob tem pa nedrček funkcionalno uporablja težo ženskih prsi, da izravna držo ramen. Ženske, ki prisegajo nanj pravijo, da so se z nakupom in rednim nošenjem SANKOM Bra  za vselej rešile bolečih, zaobljenih in vdrtih ramen, ki nosijo sledi naramnic in žic, posledično pa tudi izboljšale telesno držo, odpravile bolečine v hrbtenici in izboljšale vsesplošno počutje.

Promocijsko gradivo
Edinstvena inovacija iz Švice - SANKOM Bra!

Modrček SANKOM Bra je namreč narejen iz materiala ki diha in tako ne povzroča alergij. Zračen in udoben material oprsju nudi funkcionalno podporo, ker nima žic in kosti, širok trak pod prsmi pa vas nežno objame in nudi udobje, ki ste si ga vedno želeli. 

Čudovit videz NE glede na postavo in tip telesa!

SANKOM Bra je pravi nedrček za vsako damo ne glede na starost, primeren za skoraj vse tipe postave in velikosti košaric. Različni modeli revolucionarnega nedrčka so primerni za vse priložnosti. Oblečemo ga lahko pod športna, vsakodnevna oblačila, čudovit model s čipko pa je primeren tudi za posebne priložnosti. Ob vsaki priložnosti boste žarele zaradi dobrega počutja z vašim najljubšim nedrčkom. 

Promocijsko gradivo
Edinstvena inovacija iz Švice - SANKOM Bra!

Nedrček SANKOM Bra zagotavlja udobje za različne tipe postav, zato ga zadovoljne uporabnice lahko nosijo prav povsod - v službi, med športom, doma, ali celo med spanjem. Na ta način pa se lahko počutijo udobno, sproščeno in lepo prav ob vsaki priložnosti. 

ZAGOTOVITE SI SVOJEGA >>> www.tvshopping.si!