Zdravje

Rezultati tovrstnega zdravljenja so osupljivi

Miša Čermak
20. 11. 2013, 14.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Oba s fotografom sva legla na terapevtsko mizo in se prepustila tokovom Tesla metamorfoze, ki jo je izvajala Rina Doreni. Rina je edina usposobljena mentorica za uporabo te metode na svetu. Metodo je pred tremi leti zasnovala Anja Petrović, svetovno znana avstralska zdravilka srbskega rodu. Rezultati metode so osupljivi, s PIP-kamero (polikontrastna interferenčna fotografija) jih preverjajo znanstveniki.

Šimen Zupančič

Med delom terapevtke Rine sva oba s fotografom občutila mir, pretok energije in zaznala barve, vsak izmed naju drugačne. Mnogi ljudje ozdravijo že po treh obravnavah.

»Tesla metamorfoza je metoda zdravljenja s skalarno energijo, zasnovana je na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, katerih cilj je privesti telo človeka do popolnega ravnovesja.« Po zatrjevanjih znanstvenikov je edina metoda, ki ima dostop do teslovih valov: obnovi prvotno DNK in dviguje frekvenco človeške zavesti. Tesla metamorfoza ustvarja v telesu energijske valove, ki ponovno vzpostavijo zdravo frekvenco okvarjenih celic: vsaka bolezen je, pa naj se pokaže na telesni, duševni ali čustveni ravni, posledica neravnovesja vitalne življenjske energije v telesu. »Po ponovni vzpostavitvi optimalne frekvence se začne proces samozdravljenja na vseh ravneh.«

Pot dolgih iskanj. Znanje, ki ga po treh letih izvajanja Tesla metamorfoze uporablja Rina Doreni, certificirana izvajalka, je zraslo po mnogih življenjskih preizkušnjah in po srečanju z Anjo Petrović. »Takoj me je potegnilo, to srečanje mi je spremenilo življenje.« A spremembe so se v resnici nakazovale vrsto let, saj se je Rina že v mladosti, ko se je ukvarjala z gimnastiko, zavedala povezanosti uma in telesa. Še bolj pa po dolgotrajni bolezni in smrti očeta. »Zgodila se je pred petindvajsetimi leti.

Nisem bila pripravljena nanjo. A še prej sem zaradi tega, ker so ga napačno zdravili, začela iskati informacije, še več brati, študirati literaturo s področja medicine. Ja, seveda so se mi porajali občutki krivde in nemoči.« Deset let po očetovi smrti so jo pripeljali do bolezni. »Bila sem kot živ mrlič, zelo hitro sem shujšala na samo 45 kilogramov, imela sem nenormalno povečane bezgavke po vsem telesu.« Zdravniki so sumili, da je levkemija, hodila je na onkologijo – no, takrat je začela zase iskati alternativno pomoč, kajti padla je v hudo depresijo.

»Nisem se mogla pobrati, živela sem v začaranem krogu. Po nasvetu znanke sem se odločila za pomoč bioenergetika v Puli. Po terapijah sem dobila neko moč, upanje.« Zavedela se je, da je težava v njej, da mora nekaj spremeniti. Še vedno se je, sicer sociologinja, ki je opravljala raziskave  na centru za socialno delo, a zaradi hudih zgodb opustila to delo, ukvarjala s financami v svojem podjetju. »Seveda je bilo vse to povezano tudi z ločitvijo pred izbruhom bolezni.«

Veliko stresa se je nabralo in kup težav; rešitev je našla v izobraževanju, intenzivnem branju, spreminjanju sebe in svojih navad. »Spremenila sem prehrano in predvsem razmišljanje, vzela sem si čas zase – to ni egoizem, začela sem se poslušati. Meditirala sem, zavestno dihala in nekje na tej poti so moje zdravstvene težave minile. Vodile so me knjige, hodila sem na tečaje, delavnice, seminarje.« Bilo je naporno, a je vztrajala in začela sčasoma predavati o osebni rasti, o tem, da je treba poslušati sebe, ker je pač rast doživljala na svoji koži.

»Zaradi lastnih izkušenj sem bila lahko pristna. To delo mi je bilo v užitek.« A ji je še vedno nekaj manjkalo. Začela se je poglabljati v svet psihologije, energij – reikija, kvantnega dotika, pred šestimi leti pa ob hudi avtomobilski nesreči doživela zunajtelesno izkušnjo in dobila sporočilo, da je moč v njej in da je na pravi poti. »Takrat sem se začela še intenzivneje ukvarjati z alternativo, s kvantnim dotikom. Zdelo se mi je, da je to nekaj posebnega, danes pa vidim, da je bila to le ena od stopenj mojega razvoja.« Potem pa je pred tremi leti po elektronski pošti prejela informacije o Tesla metamorfozi. »Takoj sem vedela, da je to tisto, kar iščem!«

 


Več preberite v tiskani Jani (št. 47, izid: 19.11.2013).