Domiselno

Iz službe je moral zaradi kratkih hlač, vrnil se je v krilu

R.T.
22. 6. 2017, 09.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V poletnem času, ko se temperature zraka povzpnejo do nevzdržne vročine, je težko upoštevati toga pravila oblačenja na službenem mestu.

Twitter
Joey je omehčal svojega šefa in zdaj lahko prihaja v službo tudi v kratkih hlačah.

Uslužbenec nekega klicnega centra v britanskem Buckinghamshireu je na vroč poletni dan prišel na delo v krakih hlačah in s tem vznejevoljil svojega šefa. Zaradi kršenja pravil oblačenja, ki veljajo v njihovem podjetju, ga je poslal domov z jasnim navodilom, naj se preobleče. Joey je lojalno sledil navodilom svojega predpostavljenega, se doma preoblekel in se vrnil v službo v čedni poletni damski oblekici.

Pred odhodom na delo, je ta 20-letni Joey Barge na twitterju postavil vprašanje, ali moški lahko prihajajo na delo v kratkih hlača, če ženske lahko oblečejo kratka krila in obleke. Potem, ko so ga poslali domov, je odgovor napisal kar sam: "Ne, ne smejo."

Nekaj uporabnikov družabnega omrežja mu je predlagalo, naj obleče krilo, in Joey jih je poslušal. Čeprav je bil prepričan, da ga bodo tudi tokrat poslali domov, se to ni zgodilo in dovolili so mu, da je oddelal svoj delovnik.

Šef kar ni mogel verjeti, kaj se je zgodilo. V strahu, da bi se tudi drugi uslužbenci zgledovali po Joeyju, je klonil in dovolil, da moški lahko pridejo v službo oblečeni tudi v kratke hlače, vendar le, če le-te so črne, temno modre ali peščene barve.

Mnenja tviterašev glede Jeoyjevega ravnanja so deljena. Medtem ko ga eni brez zadržkov podpirajo, pa drugi menijo, da je bilo njegovo ravnaje patetično.