Na daljavo

Tako dolgo jo je čakal, da je končal v bolnišnici

R.T.
17. 8. 2016, 13.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Spoznala sta se na spletu. Dva meseca sta se pomenkovala na daljavo, nato se je on odločil, da bo stvari vzel v svoje roke.

Peter Cirk je že odletel nazaj na Nizozemsko.

Po dveh mesecih je 41-letni Nizozemec Peter Cirk kupil letalsko vozovnico in odpotoval na Kitajsko, kjer ga naj bi, kot je mislil, pričakala 26-letna Zhang. Vendar pa o njej ob prihodu na letališče ni bilo ne duha ne sluha.

Prepričan, da jo je moralo nekaj zadržati, se je Nizozemec odločil, da bo počakal. Tako je na Kitajko čakal 10 dni, preden je izčrpanost naredila svoje in je končal v bolnišnici.

Izsledili so jo novinarji

Spodletela ljubezenska zgodba je podžgala kitajske novinarje, ki so izsledili izmuzljivo Zhang. Ta je priznala, da jo je Cirk o svoji nameri sicer obvestil, a je mislila, da gre za šalo. Čeprav je bilo Nizozemčevo čakanje na spletu dnevno dokumentirano, je te objave niso dosegle, saj je odpotovala v sosednje mesto za lepotne popravke.

Svojo romanco z Nizozemcev bi želela nadaljevati, pripravljena pa ga je tudi spoznati, ko bo okrevala po operaciji. Cirk je sicer že odletel na Nizozemsko, ni pa znano, kako naklonjen je še 26-letnici.