"Čarobna vez"

FOTO: Pustila službo, da lahko doji svojega 36-letnega fanta

R.T.
8. 6. 2016, 11.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Vse je podredila temu, da bi ga lahko dojila. A kaj ko je njen dojenec njen 36-letni fant, ki se ukvarja z bodybuildingom.

Brada mora vsaki dve ure dojiti 'na suho'.

Jennifer Mulford si je zaželela, kot je dejala, »dojiteljskega odnosa z odraslim človekom«.

Brad je menda navdušen, saj verjame v dobrodejne učinke, ki naj bi jih mišičnjakom nudilo človeško mleko.

Sprva je srečo poskusila kar preko spleta, nato pa idejo predstavila svoji otroški ljubezni, Bradu Leesonu. »Bilo je, kot da se mu v glavi prižgala luč. Iz njegovega glasu sem razbrala, da je radoveden in vznemirjen,« se je spominjala Jennifer. V tistem trenutku se je zavedela, da je našla življenjskega sopotnika. »Oba sva hotela isto stvar – čarobno vez, ki jo lahko nudi le dojenje.« Jennifer je priznala, da med spolnimi odnosi sicer najbolj uživa ravno v dotikanju dojk.

Fant je navdušen

Jennifer, ki ima 20-letno hči, mora Brada vsaki dve ure dojiti 'na suho', preden začne njeno telo verjeti, da ima na prsih otroka in začne izločati mleko. Vzela si je celo premor od službe, da bi se lahko povsem posvetila dojenju.

Kaj pa Brad? Brad je menda navdušen, saj verjame v dobrodejne učinke, ki naj bi jih mišičnjakom nudilo človeško mleko. Tudi Jennifer je že opazila spremembe: odkar ga doji, se Brad za zaprtimi vrati ne obnaša več kot 'alfa samec'.