Zanimivosti

Horoskop za sredo, 6. aprila

R.T.
6. 4. 2016, 07.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Danes ste vi tisti, ki boste v službi poskrbeli za pozitivno razpoloženje. Kolegi bodo melanholični, medtem ko bo iz vas kar vrela pozitivna energija.

BIK – Pazite z denarjem, na videz niste preveč zainteresirani, toda obenem se zavedate, da so se stroški povečali. V ljubezni ste zadržani, povsem po nepotrebnem, saj je resnica kot na dlani.

DVOJČKA – Magnetična privlačnost vam bo dala krila. Obilica romantike v ljubezni vas bo dobesedno polepšala. Na delovnem mestu boste v veliki meri nihali in se s težavo odločili.

RAK – Izvirnost vas vodi k pravim rešitvam. Poskusite narediti nekaj, kar je le izid trenutnega vzgiba. Glede ljubezni se lahko posvetujete s številnimi, vendar boste na koncu upoštevali le svoje mnenje.

LEV – Ljubezen bo za vas kot kaplja rose, nežna in čutna. Odprle se vam bodo nove poti pri pridobivanju znanja. Svet duhovnosti vam bo v pomoč pri osebni rasti.

DEVICA – Čeprav vam je nekdo zelo simpatičen, mu še ne dovolite, da se vas dotakne. Vezani pa boste nocoj komaj krotili svoje strasti, kljub utrujenosti.

TEHTNICA – Težko vam bo pozabiti na nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Vseeno poskusite znova, po drugi poti. Ni vse idealno, a lahko se vsekakor konča boljše, kot trenutno kaže.

ŠKORPIJON – Drugi ljudje vam bodo ogledalo. Obeta se povečana dinamika v neki večji skupini ljudi. Na pravilen način boste povedali svoje mnenje.

STRELEC – Niste dovolj zbrani, izgubljate nekaj časa. Poskusite se vsekakor držati nekega urnika in vrstnega reda, tudi za ceno, da se boste hitreje prebili naprej.

KOZOROG – Odgovorno boste opravili tiste naloge, ki bodo obveznosti. Napredek vas čaka na osebni in službeni ravni. Do neke mere boste ujeti v preteklost, a vendarle se bo obrnilo na bolje.

VODNAR  Lahko ste zadovoljni s sedanjo službo, četudi finančno niste najmočnejši. Vedite, da boste z razgibano kariero oblikovali svojo samozavest. Svoje potenciale razvijate v pravo smer.

RIBI – V službi bo danes boljše vzdušje, to bo posledica odličnih delovnih navad in pripadnosti. Prejšnje dni ste se mukoma borili in prebijali čez ovire. Dosegli ste cilj in pri tem niste izbirali sredstev.