Zanimivosti

Horoskop za petek, 26. februarja

W.Y.
26. 2. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Odgovorno in marljivo boste stopali naprej po svoji poti. Dogodkov ne boste smeli prehitevati, bolje bo, da počakate na ugodnih pet minut in se osredotočite na pomembne zadeve.

BIK – Še vedno boste razmišljali o preteklosti, ki vas že nekaj časa preganja. Čas je, da greste naprej. Vzemite niti življenja v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost lepša.

DVOJČKA – Delovne obveznosti vam bodo pomagale pri ozaveščanju notranjih strahov in omejitev. Pridobili boste veliko močne volje in spremljala vas bo ljubeča energija.

RAK – Odprle se vam bodo nove poslovne priložnosti, ki bodo vezane na tujino ali izobraževanje. V ljubezni bo vse bolj harmonično in polno navdiha, kar vas razveseljuje.

LEV – V današnjem dnevu lahko pričakujete nepričakovane stroške. Zato se danes umirite in ne zapravljajte denarja. Pri delu boste morali držati jezik za zobmi. Spoštujte nadrejene!

DEVICA – S svojim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko začnete nositi glavo med oblaki. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.

TEHTNICA – Zatekate se v zanimiva razmišljanja in poglabljanja na več področjih. Enostavno si želite več, tako v službi kot tudi od znancev, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje.

ŠKORPIJON – Naloge, ki jih boste morali opraviti, vam bodo šle zelo dobro od rok, saj ste nanje odlično pripravljeni. V podporo vam bo tudi partner. Ne pozabite se sproščati.

STRELEC – Z vsem se spoprimite neposredno in brez kakršnegakoli zapletanja. Vaša naloga bo, da svoje opravite brez odvečnih vprašanj. Tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih bo več sreče.

KOZOROG – Delovna predanost in zadovoljstvo v službi bosta danes očitna. Zadovoljni boste z delovnimi okoliščinami, prav tako bo vaše dobro delo nagrajeno, kar vas bo razveselilo.

VODNAR – Tavate z glavo v oblakih ali na več mestih hkrati, zato ste neprevidni. Celo v ljubezni spet zavlačujete. Vsekakor pohitite in si pravočasno poiščite pomoč ter spoštujte nasvete.

RIBI – Premalo ste vlagali v čustveno plat svojega odnosa in to si želite popraviti. Silovito se boste zagnali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj bodo stvari krenile na bolje.