Zanimivosti

Horoskop za torek, 23. februarja

W.Y.
23. 2. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Videti je večjo harmonijo, skladnost in romantiko, ki vas bo sprostila. Glasba bo tista, ki vam bo koristila. Seveda si vnaprej postavite meje in bodite hkrati pripravljeni za učenje.

BIK – Približala se vam bo nova oseba, ki ji boste pomagali pri delu. Danes ste lahko razočarani nad prijateljstvom, v katero ste zaupali. Pazite na finance, saj jih ni na pretek!

DVOJČKA – Poskusili boste na vsak način dokazati svoj prav, kar je v karieri dovoljeno, v ljubezni pa pretirano. Tudi pri nakupih ste neustavljivi, marsikaj vas kar preveč mika.

RAK – Lekcija, ki jo morate osvojiti, je, da na svetu niste sami. Že začetek dneva vas bo opomnil, da je prav poskrbeti za tiste, ki sami nimajo dovolj; materialno je tu zato, da kroži in se deli med ljudi.

LEV – Če ste se še včeraj osredotočali na neke zdravstvene težave, se bo situacija danes izboljšala, zato bo z vsakim nadaljnjim dnem na zdravstveno področje stopilo več energije.

DEVICA – Namigi, ki jih boste dobili, vam bodo dali krila in tudi od vas je odvisno, kaj boste naredili. Sestavljali boste prelep mozaik odnosov na delovnem mestu. Bodite bolj prožni.

TEHTNICA – Ne čutite več strahu pred nekom, ki je očitno šibkejši, kot ste mislili. Pod vplivom ugodne lune niste več zadržani, marsikaj vam šlo lažje z jezika, tudi v delovnem krogu.

ŠKORPIJON – Čas je, da postavite mejo, saj boste sicer povsem izčrpani. Stres bo povsod okoli vas, prenašali ga boste na najbližje. Ob večeru se sprostite.

STRELEC – Zavedate se, kje bi lahko poiskali nov, boljši nasvet, denarno pomoč ali posojilo. Vsekakor se pravočasno oborožite z vsemi podatki, tako se boste uspešno zagovarjali.

KOZOROG – Vaše delo je opravljeno. Dovolite, da nadaljujejo drugi, in se ne jezite, če boste imeli na trenutke občutek, da ste odveč. Mirno lahko stopite korak nazaj in opazujete.

VODNAR – Doma se boste odločili in naredili prerez pri določenih zadevah. Ujeti boste v zanko preteklosti in boste reševali neko staro zadevo. Zelo dobro vam bo služila diplomacija.

RIBI – Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali, tudi na čustvenem področju. Izkoristite popoldansko priložnost, ne čakajte.