Zanimivosti

Elektromagnetna polja in zdravilna moč bosanskih piramid

R.T.
16. 4. 2015, 13.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Nekateri verjamejo, da na svetu starejših piramid od bosanskih ni. Starost na stran, imele naj bi tudi posebne moči.

Facebook

Raziskava Visoških oziroma bosanskih piramid, ki jo je izvedel dr. Harry Odlfield, je pokazala, da so elektromagnetna polja nad tako imenovano piramido sonca orientirana vertikalno.

Wikipedia

Skrajno nenavadno, glede na to, da so elektromagnetna polja nad naravnimi formacijami običajno orientirana horizontalno. Ta polja naj bi bila tudi veliko močnejša, kot pa je pričakoval.

Wikipedia

Testiranje izotopov ogljika je pokazalo, da so stare vsaj 29.000 let.

Do podobnih dognanj so se dokopali tudi hrvaški fizik Slobodan Mizdrak in njegovi sodelavci. Glede na analizo naj bi se izvor energetskih žarkov, ki prihajajo iz piramide sonca, nahaja pod njo na globini okoli 2.400 metrov. Hrvaškim znanstvenikom je leta 2010 uspelo izmeriti polmer žarka – imel naj bi 4,5 metra. Tudi arheolog Semir Osmanagić ugotavlja, da naj bi bile Visoške piramide zgrajene kot energetski stroji, razporejeni v skladu z energetsko mrežo Zemlje, zagotavljajoč energijo za zdravljene in podobno. Italijanski arheologi so organski material iz piramid dali na testiranje v laboratorij v Kijevu.

Wikipedia

Testiranje izotopov ogljika je pokazalo, da so stare vsaj 29.000 let. Testi so nadalje razkrili, da negativni ioni v podzemnih rovih, čistijo zrak spor, gliv in cvetnega prahu ter blagodejno vplivajo na zdravje ljudi.